Veranda moderna – cele mai bune 5 idei

0
1305
Veranda moderna - cele mai bune 5 idei

Cine ar spune nu in fata unui spatiu in plus? Indiferent ca este vorba de o bucatarie, un living, sau orice alt spatiu, majoritatea oamenilor tanjesc dupa cativa metri in plus, pe care cu greu ii putem obtine. Insa, putem face asta exploatand la maxim orice spatiu din casa, balcon, camara, camera mica,pe care le putem transforma rapid intr-o veranda luminoasa, o oaza de lumina unde ne putem bucura de caldura soarelui:

Veranda alba, deschisaVeranda moderna - cele mai bune 5 idei

Exista o multime de metode pentru a extinde un spatiu, in sus, in jos, inafara, inauntru, insa, decat sa va ganditi la arhitectura, incepeti prin a va imagina cum puteti reamenaja un spatiu. Indiferent ca este vorba de o bucatarie, un living, un birou, functionalitatea ar trebui sa determine design-ul. O bucatarie deschisa, scaldata in lumina naturala incorporeaza o usa de sticla cu ajutorul careia spatiul poate fi divizat, permitand in continuare luminii sa patrunda in camera si creind senzatia de spatiu extins.

Veranda eclectica si colorataVeranda moderna - cele mai bune 5 idei

Chiar daca incaperea nu este propriu-zis in gradina, aceasta da senzatia de gradina fantezista. Mobilierul creat in culori inspirate din natura, creaza senzatia de a va afla intr-un paradis tropical, intr-o camera care debordeaza de ppofta de viata.

Veranda in stil vintageVeranda moderna - cele mai bune 5 idei

Scoateti in evidenta contrastul dintre vechi si nou cu un spatiu modern plin de accesorii vintage. Spatiul ne duce cu gandul la stilul „old-school”, cu fotolii de piele, accesorii de cupru si masuta joasa de cafea.

Veranda rustica, „all white”Veranda moderna - cele mai bune 5 idei

Aceasta veranda ofera un sentiment minunat de lumina datorita decorului proaspat in nuante de alb si gri. Lustrele metalice albe care atarna deasupra mesei creaza un spatiu intim pentru a lua masa, iar podeaua alba si scaunele diferite creaza o atmosfera informala si primitoare.

Veranda cu pereti de sticlaVeranda moderna - cele mai bune 5 idei

In acest spatiu, peretii au fost inlocuiti cu sticla, pentru a permite luminii sa inunde un spatiu intunecat. Aceasta idee este perfecta pentru casele sau apartamentele care au camere mici, intunecate. Un astfel de spatiu poate deveni rapid un loc perfect de a servi cafeaua sau micul dejun, sau un loc unde va puteti adaposti de o ploaie de vara.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.