Update de primavara pentru un living luminos

0
907

A sosit vremea sa dam de-o parte accesoriile intunecate si materialele groase si sa facem loc aparitiilor luminoase si usoare de primavara. Iata cateva update-uri pe care le putem face in living si care ne vor face cu siguranta sa uitam de iarna care tocmai a trecut:

Culori luminoase

Primavara este sezonul renasterii si al reinnoirii naturii, asa ca acesta este un motiv bun sa reinviem si atmosfera in casa. Ascundeti culorile inchise si inlocuiti-le cu altele proaspete si luminoase care sa va redea cheful de viata.

Puteti face un update rapid inlocuind pernutele de pe canapea cu unele vesel colorate.

Flori

Folositi flori pentru a lumina living-ul. Nu trebuie sa fie neaparat intr-o culoare anume, pentru ca florile inveselesc locul indiferent de culoarea pe care o au si nici nu trebuie sa fie multe. Un aranjament asezat pe o masa sau pe pervazul geamului este suficient pentru a face diferenta, iar partea buna este ca puteti folosi orice culoare doriti, pentru ca florile se completeaza reciproc.

Textile usoare

Ascundeti patura groasa cu care obisnuiati sa va incalziti, A venit primavara, iar o paturica dintr-un material usor si subtire, dar si vesel colorata va va insenina camera.

Zugraviti

Pentru ca tot e primavara, este si sezonul curateniei lucru de care putem profita si putem schimba aspectul camerei prin culoare. Puteti vopsi un perete intr-o nuanta care sa se potriveasca atmosferei sau puteti adauga pe pereti detalii murale.

Schimbati draperiile

Prima data intr-o camera vedem ferestrele, care ocupa totusi o suprafata destul de mare. Putem crea un impact vizual placut schimband draperiile de la geamuri cu unele vesele.

Schimbati accesoriile

In lunile calduroase mai putin este mai bun. Inlocuiti accesoriile grele de lemn cu obiecte de sticla luminoase si colorate.

Inlocuiti lumanarile cu unele deschise la culoare si parfumate in aromele primaverii.

Toate aceste update-uri va vor inveseli living-ul si va vor da chef de viata.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.