Uleiuri esentiale pentru un Feng Shui bun

0
1658

Cum puteti folosi uleiurile esentiale pentru a crea un Feng Shui bun?

Simplu! Sunt cateva metode simple cu ajutorul carora puteti folosi puterea uleiurilor esentiale pentru a crea un Feng Shui bun, acasa sau la birou:

1. Folositi un difuzor-electric sau lumanare.

Cea mai simpla solutie pentru a raspandi uleiurile esentiale in aer, este folosirea unui difuzor electric. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati instructiunile: umpleti recipientul cu apa curata, adaugati cateva picaturi de uleiuri esentiale, setati timpul si GATA! Puteti incepe sa va bucurati de mirosurile vindecatoare din casa.

Utilizarea difuzorului cu lumanare poate fi putin mai complicata, pentru ca trebuie sa urmariti nivelul apei. Daca uitati de apa, va veti aminti atunci cand veti simti mirosul ars al uleiurilor evaporate, lucru care nu este chiar un feng shui bun.Uleiuri esentiale pentru un Feng Shui bun

2. Folositi un spray de camera

Puteti folosi un spray de camera, cumparat sau facut de dumneavoastra.

Pulverizarea uleiurilor esentiale in aer este cea mai rapida metoda de a schimba calitatea energiei care va inconjoara.

Exista o diversitate de uleiuri esentiale disponibile pe piata: de la amestecuri de energie a dragostei cu uleiuri senzuale, calmante, pana la amestecuri de uleiuri ce intaresc sistemul imunitar.

Daca vreti sa va creati propriile amestecuti aveti nevoie de un pulverizator, de preferat de sticla, dupa care umpleti sticla cu apa pura si turnati cateva picaturi de uleiuri esentiale. Agitati si pulverizati. Este simplu.Uleiuri esentiale pentru un Feng Shui bun

3. Folositi produse ce contin uleiuri esentiale: lumanari, betisoare parfumate, etc

Este foarte important ca atunci cand folositi acest gen de produse, sa cititi cu atentie ce ingrediente contin, pentru a va asigura ca acestea contin uleiuri esentiale pure si nu uleiuri parfumate.

Atat lumanarile cat si betisoarele vor avea un alt miros datorita ingredientelor pe care le contin. Trebuie sa testati mai multe asemenea produse pentru a descoperi care dintre ele vi se potrivesc mai bine, atat dumneavoastra cat si casei dumneavoastra. De asemenea trebuie sa aveti in vedere faptul ca trebuie sa alegeti lumanari ce contin ingrediente sanatoase.Uleiuri esentiale pentru un Feng Shui bun

Prin aceste 3 metode de baza va puteti bucura de uleiurile esentiale in timp ce creati si un feng shui bun in casa sau la birou. Desigur ca puteti fi creativ si puteti adauga cateva picaturi de uleiuri esentiale in produsele de curatenie a casei(pin, eucalip[t, portocala, menta), in gelurile de dus si chiar in crema de corp.

 

 

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.