Trend-uri de primavara transpuse in interioare chic

0
855
Trend-uri de primavara transpuse in interioare chic

Lumea modei vestimentare devine din ce in ce mai interconectata cu design-ul de interior. Descopera cum poti integra design-urile creatorilor de moda de pe podium in design-ul casei tale:

1. EcosezTrend-uri de primavara transpuse in interioare chic

Designer-ul Brian Patrick Flynn demonstreaza ca ecosezul este un imprimeu ideal atat pentru femei cat si pentru batrbati. Pentru a aduce un accent neutru acestui imprimeu, alegeti o culoare feminina, roz sau coral si combinati-o cu detalii cromate, metalice, masculine, care va crea un luc masculin dar si prietenos pentru femei.

2. SportTrend-uri de primavara transpuse in interioare chic

Stilul sport si pasiunea pentru acesta poate fi integrat perfect si in design-ul interior, prin cateva tablouri ce infatiseaza sporturi antice si biciclete supradimensionate pentru a-si exprima interesul fata de stilul sport intr-un mod unic.

3. Anii ’70Trend-uri de primavara transpuse in interioare chic

Acest dormitor Hollywoodian primeste o atingere fermecatoare prin folosirea unui pandantiv triplu atarnat deasupra patului

4. Alb si negruTrend-uri de primavara transpuse in interioare chic

Asociere de culori clasica, atemporala, alb si negru combinate pe peretele unei bucatarii moderne creaza un fundal captivant in contrast cu o bucatarie all-black.

5. Stilul ArmyTrend-uri de primavara transpuse in interioare chic

Prezentul dormitor este in trend prin combinatia eclectica de antic si contemporan, tapetul alb-negru si accentul de verde maslina al peretelui. Totusi combinatia de alb si negru scoate din monotonie peretele verde.

6. Inspiratie oceanicaTrend-uri de primavara transpuse in interioare chic

O paleta uimitoare de nuante de albastru si alb clar rezulta intr-un dormitor minunat inspirat din culorile oceanului. Un mix de imprimeuri si modele demonstreaza ca doua culori pot incadra bine un spatiu.

 

 

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.