Transforma o camera de rezerva intr-un spatiu de evadare plin de stil

0
770

O camera de oaspeti poate fi confortabila, indiferent de cat spatiu dispune. Cu cateva trucuri de baza puteti transforma o camera de rezerva intr-una plina de culoare, primitoare si de ce nu, incapatoare. iar aceasta poate fi si spatiul dumneavoastra personal de evadare.

1. Aranjati camera in jurul patului

Nu va lasati pacaliti! Sa nu credeti ca inghesuind patul pe un perete veti crea iluzia de mai mult spatiu.  Va fi acelasi spatiu ca si inainte si in plus, nu va veti putea sui in pat decat pe o parte, lucru care poate fi deranjant pentru partener.

Indiferent cat de mic ar fi spatiul, pozitionati patul la jumatatea distantei dintre peretii laterali. Astfel eliberati culoarele pe langa pat, iar musafirilor le va fi mai usor sa se urce sau sa se dea jos din pat.

2. Asezati o singura piesa de mobilier pe fiecare perete

Chiar daca va ramane spatiu intre perete si pat, nu va ganditi ca e un spatiu numai bun de asezat un scaun. In primul rand ca va limita accesul in pat, iar in al doilea rand, scaunul va fi total eclipsat de dimensiunea mare a patului.

3. Chiar si o oglinda mica are un impact mare

Deja am auzit tot ce se poate despre oglinzi: Deschid spatiul, fac o camera mica sa para mare, etc. Asa este. Dar oglinzile pot fi scumpe si pot fi coplesitoare intr-o camera mica. Puteti opta pentru o oglinda mica, care poate la fel de bine sa reflecte camera, fara a capta toata atentia.

4. Renuntati la obiectele in plus

Pentru o camera mica, ocupata ocazional nu este nevoie de multa mobila. Un singur dulap pentru haine este suficient. Nu inghesuiti aici tot felul de corpuri de care nu aveti nevoie in casa, pentru ca si aceasta camera are personalitatea ei. Musafirii ramasi peste noapte sau chiar cateva zile nu vor avea nevoie de prea mult spatiu de depozitare.

5. Lungiti draperiile

Draperiile lungi, albe pot fi o schimbare mica dar semnificativa: Inmoaie lumina si dau un aer romantic, aerisit.

Adoptate corect, acestea fac diferenta intre o camera de rezerva si un spatiu de evadare.

Mai jos gasiti o poza a camerei inainte de transformare:

Transforma o camera de rezerva intr-un spatiu de evadare plin de stil

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.