Top 7 cele mai groaznice trenduri decorative

0
1020

Tendintele nu ar trebui niciodata luate foarte in serios. In timp ce poat fi amuzant de experimentat cu un trend, sansele ca acesta sa fie trecator si sa se demodeze rapid sunt foarte mari. De aceea nu ar trebui sa lasati tentintele sa isi faca loc in casa, deoarece veti ajunge doar sa cheltuiti niste bani pe ceva ce nu veti mai putea indrepta prea curand si fara alte cheltuieli. Dupa ce trendul trece, veti ramane cu un stil invechit, neplacut, pe care veti ajunge sa il urati.

Iata cateva dintre cele mai groaznice tendinte ale ultimilor ani:

Macrameuri Top 7 cele mai groaznice trenduri decorative

Ce ar fi insemnat anii ’70 fara acestea? Erau sub fiecare floare, pe fiecare raft si masuta, pe pereti, peste tot!!! Chiar si in urma cu vreo 2 ani se vehicula ideea de reintroducere a acestora, dar din fericire trendul a fost abandonat inainte de a fi pus in practica.

Pff, ce usurare!

Musama sau protectii de plasticTop 7 cele mai groaznice trenduri decorative

A existat o perioada in care fiecare avea cel putin o musama acasa. Daca nu era musama era un place mat din plastic, pe masa, pe dulapul din bucatarie, sau o protectie de plastic pe bratele canapelelor. protejau de stropi, de praf, etc. Nimic mai oribil! Este comparabil cu telecomanda ambalata in punga de plastic!!!

Plante din plasticTop 7 cele mai groaznice trenduri decorative

Daca vreti sa mergeti pe artificial, macar alegeti ceva mic nu plante impunatoare care sa ocupe orice spatiu gol din casa. Este groaznic. De prost gust, iar decorul va fi ieftin!

AsorteuriTop 7 cele mai groaznice trenduri decorative

Inca exista multe persoane care adora sa isi asorteze draperiile cu canapeaua si cu pernele. Greu de privit!

Trofee impaiateTop 7 cele mai groaznice trenduri decorative

Oricate motive ati cauta, nu aveti de ce sa aveti asa ceva pe perete!

Imprimeu leopardTop 7 cele mai groaznice trenduri decorative

Este un subiect sensibil, deoarece multe persoane adora imprimeul leopard, dar mai bine il limitati la pantofi sau imbracaminte, cu toate ca nici acolo nu este o alegerea prea buna.

Imprimeul pare lipicios si ieftin!

Set de covorase de baieTop 7 cele mai groaznice trenduri decorative

Nu am inteles niciodata pentru ce ti-ar putea trebui un covoras pe capacul de la WC. Sau unul in fata WC-ului care sa se incadreze fix in jurul acestuia. Este total neigienic si total dezgustator.

Nu vrem sa aducem ofense nimanui. Sunt doar cateva trenduri care par a fi total lipsite de orice logica, dar pana la urma ramane la aprecierea fiecaruia cu ce anume isi decoreaza casa.

 

 

 

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.