Termostatul smart te ajută să economisești bani

0
483

Termostatul smart te ajută să economisești bani

Oferta de astfel de echipamente este variată

Termostatul smart, ca și multe alte gadget-uri este o minune tehnologică.

Te ajută, după cum spun specificațiile tehnice, să economisești bani, să ai căldură în casă și să nu simți nici un disconfort. Să fie rece în casă nu este un lucru dorit de nimeni. Piața de termostate smart a început să crească încă de când cei de la Apple au lansat Nest Learning Thermostat. Asta se întâmpla cu patru ani în urmă și de atunci au apărut device-uri intercontectate între ele.

Termostatul smart te ajută să economisești bani

Aceste noi echipamente sunt capabile să învețe programul tău zilnic și să ajusteze ceea ce e de ajustat de-așa natură încât să nu existe disconfort. Mai jos vă oferim o gamă de astfel de produse, care fac termostatul smart un prieten de nădejde în casa noastră.

Nest Learning Thermostat ($249)

Termostatul smart te ajută să economisești bani

Surprinzător acest sistem termostat chiar învață. După ce se face instalarea inițială puteți seta temperatura ideală pentru apartura de încălzire sau răcire. Puteți seta, de asemenea , și temperatura ambientală optimă pentru casa dvs. Acest sistem se poate monta și în suprafețe mici, nu neapărat în case mai mari. Se poate instala chiar și într-un apartament. SE poate achiziționa de aici.

EcoBee3 Smart Thermostat ($255)

Termostatul smart te ajută să economisești bani

Acest sistem este deja la generația a 3-a și poate monitoriza poziția ta în casă la fel ca și cel prezentat mai sus. Dar, spre deosebire de produsul de mai sus, acesta folosește și senzori fizici, poziționați în diferite locuri în casă. Senzorii ajută la o mai bună schimbare a temperaturilor de încălzire sau răcire în toată casa. Și acest sistem vă ajută să economisiți destui bani.

Astea sunt o parte din dispozitivele ce vă fac termostatul smart un produs indispensabil în casa secolului XXI. Dacă vă interesează puteți să achiziționați la prețuri bune. S-ar putea să mai dați niște bănuți la implementare, dar nu cred că mult.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.