Solutii de depozitare pentru orice jucarie

0
4902

Organizarea jucariilor reprezinta echilibrul dintre mentinerea jucariilor la indemana copiilor, dar totusi la locul lor. Indiferent daca aveti o amera dedicata jucariilor sau nu prea dispuneti de spatiu, exista cateva solutii pentru depozitare, pe care cu siguranta le veti gasi utile si va vor pastra ordinea in casa.

1. RafturiSolutii de depozitare pentru orice jucarie

Rafturile solide sunt o necesitate in orice casa. inafara de faptul ca pot depozita cartile copilului, acestea va ofera spatiu pentru a organiza o multime de jucarii.

2. Saculet compartimentat suspendabilSolutii de depozitare pentru orice jucarie

Indiferent ce depozitati in ele, organizatoarele suspendabile pastreaza jucariile in ordine si economisesc spatiu. Acestea pot fi agatate pe usa, pe perete sau chiar in dulap.

3. Cosuri din material textilSolutii de depozitare pentru orice jucarie

Acestea sunt disponibile intr-o varietate de modele si dimensiuni. Cele mari pot fi folosite pe podea, iar cele mici pot fi asezate pe rafturi. Ca sa nu mai vorbim si de faptul ca pot fi spalate.

4. Comoda mobila cu sertareSolutii de depozitare pentru orice jucarie

Daca aveti jucarii pe care copilul le foloseste ocazional, atunci o comoda cu sertare, pe roti poate fi o solutie buna. Aceasta este de obicei confectionata din plastic transparent si astfel puteti vedea cu usurinta ce este inauntru si o puteti plimba prin casa.

5. Cutii din plasticSolutii de depozitare pentru orice jucarie

Cutiile din plastic sunt disponibile in orice forma si dimensiune si pot fi folosite pentru a depozita orice tip de jucarii. Cutiile cu capac pot fi depozitate in dulap, pe rafturi sau sub pat si reprezinta o solutie buna de a pastra orice, chiar si timp indelungat.

6. Cufar de jucariiSolutii de depozitare pentru orice jucarie

Cuferele sunt inca o optiune populara. Iar daca aveti nevoie de ceva vintage care sa se potriveasca stilului casei, atunci un cufar in care sa depozitati jucarii este perfect. De regula, acestea sunt confectionate din plastic sau lemn, sunt mari si spatioase si pot gazdui foarte bine jucariile juniorului.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.