Solutii de depozitare DIY ingenioase

0
2023
Solutii de depozitare DIY ingenioase

Casele mici sunt o problema din ce in ce mai mare, pentru ca ne lipseste spatiul de depozitare. Tendinta actuala pe piata de imobiliare impune spatii de locuit mici, accesibile la pret. Dar ce ne facem fara camara cu care eram obisnuiti, fara boxa in care ingramadeam tot ce nu ne trebuia?

Trebuie sa ne adaptam din mers si sa gasdim solutii la indemana, ieftine care sa ne scoata din impas. Iar pentru asta cele mai potrivite sunt proiectele DIY, realizate fara prea mare bataie de cap, cu propriile maini si cel mai important, la preturi accesibile.

Doar gandul ca ar trebui sa schimbam mobila sau design-ul casei ne da dureri de cap, dar ne si motiveaza sa cautam solutii.

Organizator pentru intrareSolutii de depozitare DIY ingenioase

Un organizator pe care il putem gasi in mai toate magazinele de specialitate poate deveni usor un spatiu primitor pentru toate accesoriile de care trebuie sa ne debarasam la intrarea in casa: geanta, umbrela, chei, etc

Depozitare pe rotiSolutii de depozitare DIY ingenioase

Daca dispuneti de un spatiu gol sub pat sau sub canapea il puteti transforma usor in spatiu de depozitare. Iar daca nu va plac solutiile din plastic puteti foarte usor sa va creati propriile sertare pe roti. Este o solutie ingenioasa ce nu necesita prea mult efort. Puteti gasi cutii de lemn deja confectionate sau le puteti crea dumneavoastra in culorile care vi se portivesc.

Cutii pentru pixuriSolutii de depozitare DIY ingenioase

V-ati gandit vreodata ce intrebuintare le puteti da cutiilor de conserve?

Acestea pot fi transformate foarte usor in suporturi pentru pixuri, creioane si alte accesorii de birotica si papetarie. Iar daca aveti copii, cu siguranta aveti multe asemenea accesorii. Tot ce trebuie sa faceti este sa ke curatati de eticheta si sa aplicati o vopsea. Mai simplu de atat nu se poate.

Recipiente suspendateSolutii de depozitare DIY ingenioase

Cutiile de la servetelele umede pot fi practic reutilizate. Le curatati eticheta si gasiti o modalitate de a le prinde pe perete, pe o bara metalica sau pe un panou. Sunt foarte usoare, practice si rezistente si le puteti folosi pentru a organiza maruntisurile in garaj, creioanele si jucariile mici in camera copilului, produsele cosmetice in baie. Si ideile por continua.

Pantofar din PVCSolutii de depozitare DIY ingenioase

Pantofii sunt cu siguranta o problema atunci cand vine vorba de depozitare, iar un pantofar poate fi extrem de scump.

Ei bine, il puteti confectiona singuri dintr-o teava de PVC care poate fi taiata usor. Dupa ce ati taiat toate bucatile la dimensiunea dorita trebuie doar sa le lipiti intre ele si veti obtine un raft pentru pantofi unic, la un pret minim.

 

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.