Solutii ciudate pentru toaleta care intr-adevar functioneaza

0
1840

Coca Cola, otet, ulei de copii, si lista poate continua. Si nu este vorba de lista de piata ci de cateva produse uimitoare pe care le puteti folosi pentru a va pastra vasul de toaleta curat si in forma. Aceste produse nu numai ca sunt utile dar costa si mai putin si nu sunt daunatoare ca obisnuitele produse chimice de curatenie. Merita sa le incercati!

1. Coca ColaSolutii ciudate pentru toaleta care intr-adevar functioneaza

Aceasta bautura este cu adevarat o legenda, iar alta intrebuintare, in afara de a-ti potoli setea, i-o putem gasi in baie, deoarece Coca Cola poate dizolva petele de rugina de pe  vasul de toaleta. Turnati o cutie de cola in vasul de toaleta si lasati sa actioneze o ora, apoi frecati cu peria si clatiti. Daca inca mai sunt pete, incercati si sfatul 2:

2. Piatra ponceSolutii ciudate pentru toaleta care intr-adevar functioneaza

Se pare ca piatra ponce este un alt mod surprinzator de a scapa de rugina de pe vasul de toaleta. Inmuiati piatra ponce in apa calda si umeziti vasul de toaleta pentru a evita zgarieturile, apoi frecati usor pata de rugina si clatiti.

 

3. OtetSolutii ciudate pentru toaleta care intr-adevar functioneaza

Majoritatea gospodinelor folosesc inalbitori pentru a curata toaleta de germeni si pete. Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca otetul nu este doar un produs ecologic ci si o solutie eficienta pentru a inlocui inalbitorul. Pentru a indeparta petele de calcar inmuiati hartie igienica in otet si asezati-o peste pata. Lasati-o sa actioneze peste noapte, iar pana dimineata petele vor fi disparut.

4. Folie cu buleSolutii ciudate pentru toaleta care intr-adevar functioneaza

Folia cu bule ajuta la prevenirea „transpiratiei” rezervorului.

Goliti rezervorul si stergeti-l de apa apoi inveliti interiorul cu folie cu bule. Aceasta va actiona ca un izolator si va impiedica racirea exteriorului si implicit transpiratia acestuia.

 

5. Apa fiartaSolutii ciudate pentru toaleta care intr-adevar functioneaza

Pentru a desfunda un vas de toaleta fara produse chimice, fierbeti 2 litri de apa si cand da in clocot, turnati-o cu grija in vasul de toaleta pentru a dizolva dopul.

 

6. Ulei pentru copiiSolutii ciudate pentru toaleta care intr-adevar functioneaza

Aplicat pe accesoriile cromate sau de metal din baie, uleiul de corp pentru copii va da stralucire acestor accesorii.

De asemenea puteti reda stralucirea vasului de toaleta daca puneti cateva picaturi in rezervor si pulverizati alte cateva picaturi direct in vas. Trageti apa iar apoi lustruiti si portelanul vasului va straluci.

 

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.