Si cocosul poate canta in bucatarie! Decoratiuni unice

0
1188
Si cocosul poate canta in bucatarie! Decoratiuni unice

Cine a spus ca in bucatarie canta gaina s-a inselat! In bucatarie poate canta si cocosul, si o poate face chiar bine.

Alegerea „cocosului” ca tematica pentru bucatarie poate fi o alegere buna, atunci cand incercati un stil unic de a decora bucataria. Asta nu inseamna ca trebuie sa cresteti un cocos in bucatarie, ci presupune adoptarea emblematica a acestuia. Ca rezultat, veti obtine un spatiu tematic si o bucatarie decorata in stil traditional, cu motive si accente rurale, ce infatiseaza o bucatarie rustica, transpusa in dimensiunea contemporana.

Unde putem include imaginea impozanta a eroului nostru?

O putem include pe usile dulapurilor, pe pereti, pe raftul de condimente, pe farfurii, platouri, suporturi diverse folosite in bucatarie, fete de masa, etc. Ideile sunt nelimitate, iar resursele sunt cu siguranta multe.

Iata cateva idei care te pot inspira:

Idei unice pentru bucatarie: decor cocosi Idei unice pentru bucatarie: decor cocosi Idei unice pentru bucatarie: decor cocosi Idei unice pentru bucatarie: decor cocosi Idei unice pentru bucatarie: decor cocosi Idei unice pentru bucatarie: decor cocosi Idei unice pentru bucatarie: decor cocosi Idei unice pentru bucatarie: decor cocosi Idei unice pentru bucatarie: decor cocosi Idei unice pentru bucatarie: decor cocosi Idei unice pentru bucatarie: decor cocosi Idei unice pentru bucatarie: decor cocosi Idei unice pentru bucatarie: decor cocosi

 

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.