Sfaturi utile pentru a curata oglinda si a o tine departe de aburi

0
830
Sfaturi utile pentru a curata oglinda si a o tine departe de aburi

 

Vrei sa stii cum iti poti pastra oglinda stralucitoare? Gaseste sfaturile si trucurile noastre in randurile de mai jos, iar rezultatul iti va placea cu siguranta.

Pastrarea oglinzii uimitor de curata si stralucitoare pare a fi un lucru greu de obtinut, dar nu este chiar atat de dificil pe cat v-ati astepta. Urmati sfaturile noastre simple si va veti holba la oglinda, mai degraba decat la propria reflectie, ore in sir.

De ce veti avea nevoie:

Un produs de curatare bun, eficient si deloc scump este chiar unul pe care cu siguranta il aveti in bucatarie: Otetul

Dar cand vine vorba de stralucire, cheia acestui lucru sta intr-o carpa de microfibra si apa calda.

De asemenea, va trebui sa tineti la indemana un sapun lichid, un burete si putina spuma de ras. Da, ati auzit bine: spuma de ras. Cititi in continuare pentru a afla de ce…

Dati stralucire oglinzilor

Daca oglinda nu este prea murdara, atunci poate fi gata in cateva secunde cu putina apa calda. Udati oglinda iar apoi frecati, pana la uscarea completa cu miscari circulare pentru a evita petele, cu o carpa din microfibra.

Daca totusi va confruntati cu ceva mai multa murdarie, diluati putin sapun lichid intr-un vas cu apa calda, apoi folosind un burete, curatati suprafata oglinzii si continuati cu procedeul de mai sus.

Tineti oglinzile aburite la distanta

Folositi-va de trucul nostru iar acele oglinzi aburite, inutile atunci cand iesiti din dus sau din baie, vor tine de trecut!

Pentru a le feri de abureala, aplicati putina spuma de ras uniform, pe toata suprafata oglinzii. Stergeti imediat si lustruiti cu o carpa din microfibra si este gata. Veti avea o suprafata stralucitoare in doar cateva secunde.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.