Sa decoram Feng Shui, in 5 pasi

0
1151

Dupa ce am inteles ce este mai exact decorarea Feng Shui putem incepe decorarea propriu-zisa. Si pentru ca arunci cand facem ceva pentru prima oara, de obicei nu stim de unde sa incepem, vom face mai simpla decorarea Feng Shui si va vom prezenta programul de decorare Feng Shui in 5 pasi:

1. Pasul 1

Pasul 1 este baza decorarii propriu zise. Acesta presupune ca trebuie sa ne asiguram ca spatiul pe care vrem sa il decoram dispune de o calitate buna a aerului si a luminii. Acestea doua sunt esentiale pentru un Chi bun, adica pentru o energie Feng Shui buna.

Bun! Daca ne-am ocupat de primul pas, iar casa este ordonata, sau macar aproape ordonata, este timpul sa trecem la treaba!

2. Pasul 2

Acum este momentul sa definim Bagua, adica harta energetica a casei.

O data ce am definit-o, aceasta va reprezenta un model al culorilor folosite in fiecare camera, al imaginilor care sunt potrivite casei noastre, un model de pozitionare a mobilierului pentru un flux bun de energie, etc.

3. Pasul 3

Paul trei presupune cunoasterea modului in care putem folosi culorile pentru un Feng Shui bun. Care culoare ar fi mai buna? Poate fi folosit albastrul pentru un Feng Shui bun in dormitor? Rosul este potrivit la intrarea in casa?

La acest gen de intrebari trebuie sa fim capabili sa raspundem.

4. Pasul 4

Acesta presupune definirea celor mai bune obiecte Feng Shui de care are nevoie casa noastra. S-ar putea sa dispunem deja de acestea, sau am mai putea avea nevoie de o fantana frumoasa si cateva obiecte de arta Feng Shui, plus o imagine a lui Buddha  in birou, de exemplu, iar decorarea ar fi aproape completa.

5. Pasul 5

Ultimul dintre cei 5 pasi presupune cunoasterea pozitionarii obiectelor de decor in casa​, astfel incat acestea sa reprezinte obiecte Feng Shui puternic vindecatoare. Avem deja toate obiectele decorative, dar cum e mai bine sa le aranjam?

Fiecare dintre cei 5 pasi sunt foarte importanti pentru a intelege exact cum putem decora Feng Shui, iar fiecare dintre acestia va fi dezbatut mai pe larg in articole viitoare.

Trebuie sa retinem ca atunci cand decoram Feng Shui un spatiu, o casa, este foarte important sa ne concentram atentia pe imaginea de ansamblu (intregul spatiu), la fel de important fiind si faptul ca trebuie sa studiem in detaliu fiecare zona specifica a spatiului pe care urmeaza sa il decoram.

 

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.