Putina culoare in bucatarie nu strica!

0
1200
Putina culoare in bucatarie nu strica!

Culorile sunt o metoda buna prin care putem da personalitate spatiului. Nu ne referim la accesorii traznite ci la metode inedite de a ne colora bucataria. Si exista cateva modalitati interesante pentru a putea integra putina culoare in bucatarie. Haideti sa exploram cateva dintre aceste solutii:

1. Dulapuri coloratePutina culoare in bucatarie nu strica!

Vopsirea dulapurilor de bucatarie poate fi o metoda eficienta pentru a adauga putina culoare spatiului. Mobila de bucatarie este in general printre cele mai scumpe accesorii din aceasta camera, si de aceea este mai usor sa o vopsim sau sa o colantam, de exemplu, decat sa o schimbam. Insa acest lucru trebuie facut cu atentie pentru a nu ne trezi cu o culoare de care ne vom plictisi prea curand.

Daca v-ati saturat de exemplu de culoarea inchisa a bucatariei, atunci putin bleu-gri nu strica. poate va pare ciudata combinatia, dar daca utilizati accesoriile cu grija, atunci veti avea un rezultat extraordinar.

2. Putina culoare pe mijlocPutina culoare in bucatarie nu strica!

Aveti o bucatarie mai mare cu o insula in mijloc? daca nu, atunci o masa cu siguranta aveti.

Este un inceput bun si tot ceea ce aveti nevoie. Pentru a iesi din monotonie, vopsiti insula sau masa, intr-o culoare care va atrage atentia si va avea propria personalitate, indepententa. La fel ca dumneavoastra!

Incercati nuante de mint, bleu azur, la moda si placute ochiului, dar nu mai folositi aceeasi culoare nici macar pentru un servet, pentru a-i asigura independenta.

3. Scaune coloratePutina culoare in bucatarie nu strica!

O alta modalitate de a adauga culoare ne-o ofera scaunele. Fie ca sunt scaune pentru bar, fie ca sunt scaune normale, ne putem juca in ce mod vrem cu ele: culoare, texturi. le puteti retapita, vopsi sau puteti cumpara altele. Nu sunt foarte . Incercati totusi sa pastrati proportia sau macar echilibrul.

4. Culoare prin vesela si accesoriiPutina culoare in bucatarie nu strica!

Pana la urma, cele mai ieftine solutii sunt accesoriile. Iar optiunile sunt nenumarate!

Si daca va plictisiti, puteti renunta la ele mult mai usor decat ati face-o cu un dulap de bucatarie, de exemplu.

Ca si regula generala, adaosul de culoare nu este niciodata o idee proasta daca este facut corect. Desigur, culorile indraznete nu sunt pentru oricine, dar culorile, in orice forma pot adauga un pic de „ceva” oricarui spatiu.

 

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.