Perdele „Cafe” pentru o bucatarie calda si primitoare

1
3750

Perdelele pentru bucatarie stil „Cafe” sunt cele mai potrivite solutii pentru a crea un spatiu minunat in care sa luati masa si sa serviti o cafea in lumina diminetii. In perioada contemporana, cafenelele sunt mult mai creative, in special in ceea ce priveste decoratiunile, iar perdelele reprezinta un punct de maxim interes. Acestea pun ferestrele intr-o lumina diferita datorita variantelor de design, stiluri, culori, motive si imprimeuri variate. Cu siguranta ca puteti alege din aceasta diversitate una care sa se potriveasca stilului dumneavoastra de viata, dar si preferintelor. Iar stilul „cafe” este unul pentru care merita sa optati, deoarece va conferi bucatariei un aer primitor, cald si confortabil.

Stilul 2-in-1 poate fi o varianta excelenta pentru a va impodobi ferestrele. Acesta presupune montarea a 2 bare la aceeasi fereastra, iar fiecare bara va sustine o perdea. Apoi dimensiunea perdelelor este ajustata, aceasta fiind mai scurta fata de o perdea obisnuita, care este de obicei folosita pentru ferestre inalte din living sau dormitor.

Acest stil face ca design-ul ferestrei sa fie unic si distinctiv, iar portiunea libera dintre perdeaua de sus si cea de jos permite vizibilitatea atat inauntru cat si inafara.

Perdele decorative in optiuni nelimitate

Perdelele decorative sunt disponibile in multe culori si motive care le fac mai atractive si mai interesante. Motive ca: patrate, cercuri, flori, linii, dungi, etc, va ofera o multitudine de optiuni pentru a o alege pe cea mai buna. De asemenea, acestea sunt disponibile in diverse culori si teme, pe care le puteti potrivi cu tema bucatariei dumneavoastra: teme inspirate din natura, cu pomi si plante, teme moderne cu motive simple si modeste, sau teme ale copilariei, cu desene animate sau diferite animatii.

Alegeti o perdea unica ce se potriveste cu preferintele dumneavoastra, cu stilul de viata. Daca aveti copii, puteti merge cu incredere pe teme amuzante, iar daca sunteti adeptul stilului minimalist, alegeti motive elegante si moderne.

Cu siguranta aveti de unde alege!

1 comentariu

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.