Pardoseala 3D iti transforma casa intr-o scena magica

0
6196
Pardoseala 3D iti transforma casa intr-o scena magica

Datorita solutiilor de pardoseala 3D, acum poti da o noua dimensiune casei tale.

Design-ul 3D este unul dintre cele mai spectaculoase si captivante trenduri in ceea ce priveste design-ul interior. Ideile de pardoseala moderna si materialele folosite sunt „eco friendly”, sigure si sanatoase si va permit sa creati o schimbare dramatica a camerei si sa adaugati imafini minunate care va pot imbunatati starea de spirit.

Arata fabulos, sunt usor de intretinut, suporta greutatea mobilierului si sunt perfect functionale si decorative.

Numite si „Self leveling floor” podelele 3D sunt realizate dintr-un polimer lichid care este aplicat pe suprafata unei podele cu un peisaj captivant sau o imagine inspirata din natura. Dupa uscare, rezulta un finisaj compact si fin, care privit din diverse unghiuri releva imagini 3D ce aduc fantezie in design-ul interior modern.

Aceste solutii sunt cu siguranta opere de arta ce ofera o modalitate simpla si eleganta de a va infrumuseta casa. Sunt placute, relaxante, aventuroase sau romantice si va ofera o portita de evadare din rutina zilnica intr-un decor fantezist.

Trebuie doar sa aveti grija pe unde pasiti! Nu stiti cand va va atinge valul pe picior, cand si de unde va aparea o vietuitoare marina, ce poate tasni din iarba deasa.

Va lasam sa va pierdeti in minunata lume 3D si sa visati cu ochii deschisi la o realitate ce poate fi transpusa imagistic in propria casa:

 Pardoseala 3D iti transforma casa intr-o scena magica Pardoseala 3D iti transforma casa intr-o scena magica Pardoseala 3D iti transforma casa intr-o scena magica Pardoseala 3D iti transforma casa intr-o scena magica Pardoseala 3D iti transforma casa intr-o scena magica Pardoseala 3D iti transforma casa intr-o scena magica Pardoseala 3D iti transforma casa intr-o scena magica Pardoseala 3D iti transforma casa intr-o scena magica Pardoseala 3D iti transforma casa intr-o scena magica Pardoseala 3D iti transforma casa intr-o scena magica

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.