Nu lasa greselile sa iti decoreze casa! Partea I

0
656

Toata lumea face greseli atunci cand decoreaza. Chiar si un designer experimentat are suisuri si coborasuri.

Dar cunoasterea inseamna putere si odata ce stii care sunt cele mai frecvente greseli facute atunci cand decorezi, probabil ca nu le vei mai face.

Iti prezentam cele mai intalnite greseli pe care le poti face atunci cand decorezi dar si cateva sfaturi pentru a le evita:

  1. Covoare si covorase

Evitati covorasele! Intr-o camera trebuie sa existe un singur covor care sa se potriveasca sub toate piesele de mobilier din camera. Evitati sa alegeti mai multe covorase deoarece acestea nu vor reusi decat sa aglomereze incaperea si alegeti un covor mare lasand un spatiu de maxim 50 cm intre marginea covorului si perete

2. Asortare

Au apus de mult vremurile in care trebuiau asortate toate piesele de mobilier.Incearca sa gasesti piese care mai degraba se completeaza reciproc, decat se potrivesc.

3. Prea multe lucruri

Printre cei mai importanti pasi care trebuie urmati in decorarea casei este eliminarea. Eliminarea surplusurilor, care exista doar de dragul de a exista. Fiecare piesa din camera are nevoie de putin spatiu personal, asa ca nu incercati sa „ghiftuiti” camera cu prea multe lucruri.

4. Prea putine lucruri

O camera goala poate fi plictisitoare. Asigurati-va ca exista suficiente scaune si locuri de relaxare sau unde puteti servi ceva de baut in compania prietenilor. Cateva elemente atarnate pe pereti pot scoate camera din anonimat. Si nu uita si de cateva accesorii, deoarece dau spirit incaperii.

5. Exterior vs interior

Cateodata, exteriorul  este la fel de important ca si interiorul.Daca locuti intr-o zona cu clima predominant rece, atunci nu ar fi chiar potrivit sa va amenajati casa in stil tropical. Ar fi o diferenta prea mare.

6. Totul intr-un singur magazin

O casa teoretic spune povestea unei vieti si de regula este vorba despre viata celui care o locuieste.Nu cumpara toate produsele dintr-un singur magazin, pentru ca toate vor arata la fel si atunci casa ta risca sa arate ca un magazin.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.