Nu lasa greselile sa iti decoreze casa! Partea a II-a

0
936
Nu lasa greselile sa iti decoreze casa! Partea a II-a

Greselile sunt un lucru comun in design-ul interior si i se pot intampla chiar si unui designer profesionist. De aceea, trebuie sa cunosti care sunt cele mai comune greseli intalnite in design-ul interior si sa incerci sa le eviti:

7. Dezechilibru intre scala si proportie

Intr-o incapere, armonia dintre elemente este esentiala.Chiar daca intr-o incapere se regasesc diverse forme si marimi, acestea trebuie sa se armonizeze reciproc nu sa reprezinte extreme.Ganditi-va cum ar arata 2 scaunele mici langa o canapea gigant!

8. Prea formal

Nu este nimic in a avea un stil mai formal, dar nu trebuie sa exageram, altfel invitatii se vor simti ca la muzeu.O casa trebuie sa fie primitoare, nu intimidanta.

9. Mobilier inconfortabil

Mobila este facuta pentru a fi folosita. Daca de exemplu canapeaua si fotoliile sunt inconfortabile , atunci care le mai este rostul?Arta este arta, mobila e mobila!

10. Cumperi fara sa masori

Intotdeauna masoara inainte de a cumpara ceva. Nu vrei sa aduci acasa o piesa care nu va intra pe usa, sau este prea mare sau prea mica pentru locul unde ar trebui sa fie asezata.

11. Alegi culoarea peretilor prima data

Vopseaua cu care vei colora camera este cea mai mica investitie pe care o vei face, asa ca nu te grabi sa o alegi. Alege intotdeauna mobila iar apoi iti va fi mai usor sa „asortezi” peretii.

12. Agati tablouri prea sus

Tablourile trebuie intotdeauna atarnate pe perete la acelasi nivel cu privirea.Daca trebuie „sa iti lungesti gatul”, atunci inseamna ca este prea sus.

13. Nu arunci nimic

Cateodata este dificil sa renunti la anumite lucruri, mai ales daca acestea au fost scumpe.Dar daca un obiect nu are nicio intrebuintare sau nu va place, de ce ar trebui sa o pastrati?

14. Fashion addicted

Trendul in decoratii trebuie urmat doar daca este usor de urmat sau nu presupune cheltuieli mari. Daca totusi urmati trend-urile asigurati-va ca nu sunt compromisuri mari, pentru ca sansele de a va satura de ele intr-un an, maxim doi sunt foarte mari.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.