Mituri despre Feng Shui pe care nu ar trebui sa le credeti – Partea a II-a

0
1058
Mituri despre Feng Shui pe care nu ar trebui sa le credeti – Partea a II-a

Si pentru ca v-am promis si continuarea articolului despre mituri Feng Shui pe care nu ar trebui sa la credeti, haideti sa vedem ce neintelegeri mai exista in legatura cu Feng Shui:

6. Plantele potrivite aduc noroc si bani

Exista o multime de plante ale banilor in Feng Shui, astfel ca puteti sa explorati si sa descoperiti care este diferenta dintre ele. Totusi, adevarul este ca orice planta vibranta, luxurianta si sanatoasa, cu energie delicata si curgatoare va va aduce o energie abundenta, deoarece reproduce natura. Iar natura este mama abundentei. Deci in loc sa rascoliti magazinele in cautarea plantei corecte care va va aduce bani, mai bine ati avea grija de plantele pe care le aveti. Sanatatea si energia vibranta a acestora este ceea ce atrage abundenta.

7. Directia aragazului va defineste bucataria

Daca va place sa gatiti sau sa mancati, stiti probabil ca exista o multime de elemente pentru a avea o bucatarie atractiva si bine functionala. Intelepti ai Feng Shui-ului, exista cativa factori care fac o bucatarie Feng Shui buna, iar directia aragazului nu este nici macar in top 3. Deci nu va mai faceti probleme referitoare la directia gresita a aragazului si concentrati-va pe crearea unei bucatarii curate si frumoase care debordeaza de sanatate si fericire.

8. Ratele Mandarine aduc iubire vesnica

Ratele Mandarine sunt cel mai popular si mai proeminent remediu clasic Feng Shui al dragostei, care aduce promisiunea unei fericiri vesnice in casatorie si un partener loial si devotat pe viata. Asa cum am spus, acestea aduc promisiunea si nu garantia. Deci nu va inconjurati de rate Mandarine in ideea ca veti cunoaste iubirea vesnica!

9. Ceasul este un Feng Shui rau

Ceasurile tin evidenta timpului, iar timpul este o resursa non-regenerabila care trece rapid, cu totii stim asta. Asadar, trebuie sa fiti atenti unde asezati un ceas, deoarece acestea aduc memento-uri inutile. Intr-adevar, afisarea unui ceas in dormitor nu este un Feng Shui bun, dar fiti liber sa puneti cat de multe ceasuri va doriti in restul casei.

10. Oglinda bagua va protejeaza casa

Utilizarea unei oglinzi bagua este de foarte multe ori gresit inteleasa. O oglinda bagua nu ar trebui niciodata tinuta in casa ci mai degraba afara, dar si atunci, numai in cazul in care exista o energie distrugatoare(Sha Chi) in fata usii de la intrare. Si chiar si in aceasta situatie, puteti gasi alte solutii pentru a va proteja energia casei, fara a fi nevoie sa expuneti o oglinda bagua.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.