Lumineaza-ti gradina si umple-o de parfum, cu minunate flori albe

0
2270
Lumineaza-ti gradina si umple-o de parfum, cu minunate flori albe

In majoritatea cazurilor, pasionatii de gradinarit nu apuca sa se bucure de roadele muncii decat seara tarziu, atunci cand ajung acasa dupa o zi lunga la servici. Din fericire, vara ne incanta cu zile lungi, si ne mai ofera un ragaz de cateva ore cu lumina in care ne putem bucura vizual de gradina pana la lasarea intunericului.

Putem extinde acele ore petrecute afara cu flori si plante care nu numai ca lumineaza noaptea, dar o si parfumeaza. Plantele albe si infloriturile pastelate, alaturi de frunzisul pestrit si texturat ies in evidenta in umbra amiezii si creaza o atmosfera relaxanta si romantica.

Varietatea de culori paleste in fata albului atunci cand ne hotaram sa populam gradina amiezii cu flori in culoarea puritatii si ati putea fi surprinsi cate flori albe exista atunci cand acesta este obiectivul.

De ce ar trebui sa optam pentru o gradina alba?

Pentru ca exista o multime de plante albe care infloresc la asternutul intunericului, si nu numai, si care emana parfumuri incantatoare: Iasomia Confederate, Iasomia, Magnolia, Crape Myrtles, Gardenia, Trompeta Ingerilor, Soc, Lacramioare, etc.

Lumineaza-ti gradina si umple-o de parfum, cu minunate flori albe Lumineaza-ti gradina si umple-o de parfum, cu minunate flori albe Lumineaza-ti gradina si umple-o de parfum, cu minunate flori albe Lumineaza-ti gradina si umple-o de parfum, cu minunate flori albe Lumineaza-ti gradina si umple-o de parfum, cu minunate flori albe Lumineaza-ti gradina si umple-o de parfum, cu minunate flori albe Lumineaza-ti gradina si umple-o de parfum, cu minunate flori albe Lumineaza-ti gradina si umple-o de parfum, cu minunate flori albe Lumineaza-ti gradina si umple-o de parfum, cu minunate flori albe Lumineaza-ti gradina si umple-o de parfum, cu minunate flori albe Lumineaza-ti gradina si umple-o de parfum, cu minunate flori albe Lumineaza-ti gradina si umple-o de parfum, cu minunate flori albe Lumineaza-ti gradina si umple-o de parfum, cu minunate flori albe Lumineaza-ti gradina si umple-o de parfum, cu minunate flori albe Lumineaza-ti gradina si umple-o de parfum, cu minunate flori albe Lumineaza-ti gradina si umple-o de parfum, cu minunate flori albe

 

 

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.