Idei utile pentru o baie iluminata corect

0
1065

Chiar daca vorbim despre baie, exista cateva aspecte pe care nu trebuie sa le omitem atunci cand ne gandim la amenajarea baii. Iar iluminarea baii este unul dintre aceste aspecte.

Deoarece reprezinta un loc de relaxare, crearea unei stari de spirit bune in baie este esentiala, si putem crea aceasta stare cu ajutorul unor solutii bune de iluminare.

O baie prea luminata va crea impresia de baie dura, rece si neprimitoare, iar o baie slab luminata nu ne va permite sa vedem ceea ce facem.

Urmand cateva sfaturi utile, recomandate de specialisti va veti putea bucura de o baie bine luminata:

1. Iluminarea baii poate fi realizata utilizand aceeasi abordare pe care ati ales-o in iluminarea camerei de zi sau a dormitorului.

Idei utile pentru o baie iluminata corect2. Pentru a crea o ambianta placuta trebuie sa montezi strategic sistemele de iluminare:

– monteaza spoturi deasupra cazii, deasupra cabinei de dus sau in interiorul acesteia, sau alege sa cumperi una care are deja un sistem de iluminare incorporat;

Idei utile pentru o baie iluminata corect

– monteaza spoturi de jur imprejurul oglinzii sau alege una care are deja un sistem propriu de iluminare;

 

– ilumineaza incaperea montand pe plafon sau pe pereti diverse corpuri de iluminat.

3. Montati LED-uri in podea sau pe marginile camerei pentru a crea o atmosfera de relaxare pe perioada noptii.Idei utile pentru o baie iluminata corect

4. Puteti opta pentru variatoare de tensiune care va vor permite sa ajustati intensitatea luminii in functie de starea de spirit a momentului.

5. Cand va alegeti corpurile sau sistemele de iluminat, nu uitati sa va informati cat de aproape pot fi acestea montate de eventuale surse de apa, luand in considerare montarea in conditii de siguranta.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.