Idei luminoase pentru un dormitor gata de vara

0
1159
Idei luminoase pentru un dormitor gata de vara

Pentru a realiza un decor cu iz de vara in dormitor trebuie sa optati pentru sentimentul de camera luminoasa, aerisita si spatioasa, iar unul dintre factorii cheie pentru a crea acest look este dimensiunea spatiului pe care doriti sa il reamenajati.

Sentimentul de spatiu intr-o incapere mica de exemplu poate fi creat prin vopsirea peretilor in alb si accesorizarea acestora cu teme florale, marine, luminoase, si materiale usoare ce cad in falduri, ducandu-te cu gandul la briza marii. Iar un mobilier alb ar completa perfect acest decor.

Ideea de baza a verii este lumina. iar aceasta lumina trebuie sa inunde camera. Ferestrele nu trebuiesc acoperite pentru a permite luminii sa intre in camera, iar podeaua ar putea fi alba, pentru o reflexie si mai buna a acesteia

O idee numai buna de pus in practica pentru un dormitor „varatic” este motivul floral. pe perete sau pe pat(prin asternuturi), florile injecteaza camera cu un sentiment real de vara luminoasa.

Folositi numai culori luminoase, pasteluri, predominate de alb si culorile indraznete ale verii: verde „mint”, ou de rata, roz pastel, galben pai sau aprins, albastru marin, toate se potrivesc de minune cu materiale albe brodate, intr-un dormitor ce incorporeaza accesorii vintage.

Va puteti juca in orice fel cu orice culoare, cu singura conditie ca aceasta, sau (acestea) sa fie culori vii, naturale pe un fond predominant alb ce ar putea fura privirea de la o eventuala mobila inchisa la culoare.

Bucurati-va de vara si gasiti cateva idei in galeria noastra:

 

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.