Idei de gradinarit pentru spatii mici

0
1347
Idei de gradinarit pentru spatii mici

Plantele si gradinaritul sunt o pasiune pentru multe femei. Dar spatiul poate fi o problema in acest sens.

Nu aveti curte unde sa va expuneti plantele preferate? Nicio problema! Va oferim cateva solutii pentru a va putea bucura de o mica gradina in propriul apartament.

Jardiniera verticalaIdei de gradinarit pentru spatii mici

Puteti transforma un banal palet intr-o jardiniera luxurianta unde veti putea include o gramada de plante preferate. Trebuie doar sa acoperiti marginile descoperite, sa umpleti spatiul liber cu pamant pentru flori si sa va saditi preferintele. Apoi gasiti un loc unde sa il asezati, pe verticala. Va fi cu siguranta un aranjament unic si inedit.

O alta abordare pe verticalaIdei de gradinarit pentru spatii mici

Va puteti chiar creste propriile ierburi aromate, intr-o varianta originala.

Aveti nevoie de o bucata de lemn, borcane de sticla si cateva inele de fixare a tevilor, pamant de flori si seminte. Si ceva indemanare, sau ajutorul unui barbat.

Rezultatul? WOW!

Jardiniera din lemn pentru pervazIdei de gradinarit pentru spatii mici

Cu siguranta gasiti un pervaz unde sa amenajati un colt verde in miniatura. O jardiniera de lemn, poate chiar confectionata personal poate fi colorata viu si poate gazdui cateva plante care se pot bucura de o lumina intensa.

Gradina suspendataIdei de gradinarit pentru spatii mici

Daca aveti balcon atunci nu mai trebuie sa va faceti griji. Puteti monta cateva carlige de care sa agatati cateva ghivece. Nici nu va vor ocupa spatiul de jos, dar cu siguranta va atrage multe priviri de jos.

 

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.