Idei de draperii chic pentru living

0
2599
Idei de draperii chic pentru living

Solutii pentru amenajarea livingului cu draperii sunt disponibile in toate mediile sociale si in multe variante. Solutiile si ideile in ceea ce priveste draperiile se dezvolta odata cu moda vremurilor.

Livingul este locul de adunare a familiei, locul unde ne primim musafirii, etc, ceea ce dezvolta nevoia de intimitate. Desigur ca acesta are nevoie si de lumina pentru a crea o atmosfera propice desfasurarii activitatilor zilnice. Pentru toate acestea avem nevoie de draperii care ne pot asigura atat intimitate cat si lumina naturala.

Draperii colorate pentru a inveseli atmosfera

Ca loc de adunare a familiei, livingul trebuie sa fie proiectat intr-o atmosfera primitoare. Pe langa mobila si alte decoratiuni, draperiile sunt considerate un factor esential in redarea acestei atmosfere, iar principalul factor care trebuie luat in considerare este culoarea.

Draperiile cu modele sunt de asemenea acceptate deoarece modelele frumoase pot crea un aspect placut livingului. Culorile indraznete sunt cele mai portivite pentru draperii deoarece acestea pot acoperi lumina care intra sau iese din incapere.

Cum facem draperiile din living 100% functionale

Livingul, asa cum am mai spus este una dintre camerele care are nevoie de intimitate, mai ales daca locuiti la curte sau la etajele inferioare ale unui bloc, unde livingul poate fi expus privirii trecatorilor sau al vecinilor. Va trebui sa folositi draperii pentru a acoperi transparenta geamurilor. Puteti folosi si draperii duble, care au primul strat fabricat dintr-un material mai subtire, transparent, iar al doilea material este mai gros. Lumina naturala poate patrunde daca deschideti prima draperie.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.