„Grej” – noua culoare in trend in design-ul interior

0
4940

Pantone a numit marsala „culoarea anului” dar noi, si nu numai noi, nu suntem de acord. Este o culoare frumoasa, intr-adevar, care scoate in evidenta tot ce atinge. Dar parca este prea mult si o sa ne saturam repede de ea. Cel putin in casa! Am mai spus si cu alte ocazii, pentru cei cu un buget limitat, trendurile in materie de design interior nu sunt mereu demne de urmat. mai ales daca este vorba de o culoare de care stim siguri ca ne vom satura mai curand decat am planifica.

Daca ar fi sa ne uitam putin imprejur, am descoperi o combinatie predominanta de culori, mai ales in design-ul interior, care este cu siguranta o alegere excelenta daca vreti sa faceti o schimbare. Este vorba de mixul de bej si gri care devine un „grej” perfect echilibrat.

Si se pare ca este un nou trend, intrucat exista o multime de imagini peste tot pe internet care surprind noua nuanta in diverse ipostaze, de la interioare si pana la accesoriile cele mai marunte.

Si pe buna dreptate poate concura cu Marsala si se poate chiar impune. Atunci cand combini rafinamentul contemporan al griului cu calitatile „pamantesti” ale bejului, obtii o culoare neutra, eleganta, usor dar si placut de privit. Este o culoare neutra, capabila sa adauge un sentiment de modern si puritate aproape oricarui spatiu."Grej" - noua culoare in trend in design-ul interior "Grej" - noua culoare in trend in design-ul interior "Grej" - noua culoare in trend in design-ul interior "Grej" - noua culoare in trend in design-ul interior "Grej" - noua culoare in trend in design-ul interior "Grej" - noua culoare in trend in design-ul interior "Grej" - noua culoare in trend in design-ul interior "Grej" - noua culoare in trend in design-ul interior "Grej" - noua culoare in trend in design-ul interior "Grej" - noua culoare in trend in design-ul interior "Grej" - noua culoare in trend in design-ul interior "Grej" - noua culoare in trend in design-ul interior

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.