Feng Shui în dormitorul vostru

0
683

Feng Shui în dormitorul vostru

Feng Shui vă ajută să vă aranjați spațiul de așa natură încât să aveți parte de odihnă. Dar și în conexiunea cu partenerul în dormitor.

Tradus din chineză înseamnă vânt și apă și reprezintă arta chineză de aranjamente. Scopul acestei arte este de mări curgerea forței energiei spirituale dar și de a crea spațiii armonioase necesare sănătății și sentimentului de fericire.

Feng Shui în dormitorul vostru

Aranjamentele de acest tip, Feng Shui, se bazează pe culori vii, naturale, care ajută la relaxare și armonia în dormitor. Când te apuci să-ți amenajezi camera în acest stil trebuie să Feng Shui, sunt tonurile de culoare naturale, cum ar fi culoarea de lut ars, cupru, coral, crem, piersici, cafeniu și cacao.

În acest gen de aranjamente important este ca poziționarea patului să fie cât mai departe de ușă. Asta în cazul în care îți permite și camera respectivă. Ideea e că trebuie să ai un unghi bun de vizibilitate asupra intrării, dar patul să nu fie lângă ea. Ideal ar fi să fie poziționat în colțul opus ușii. respectiva poziție ajută la relaxare și la un chi sănătos.

Un alt element important în acest gen de aranjament al dormitorului este patul. Patul nu trebuie să aibă colțuri drepte, ci curbate. Colțurile drepte formează așa-zisele săgeți otrăvitoare care crează, energetic, un spațiu tensionat. Cam asta sunt o parte din elementele importante în aranjamentele de acest gen.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.