Exista plante bune feng shui sau plante rele feng shui?

0
2742

In ceea ce priveste feng shui, exista diverse pareri si intrebari, printre care se regaseste si intrebarea: Exista plante bune feng shui sau plante rele feng shui?

Este o intrebare buna care merita si un raspuns pe masura.

Nu  putem spune ca exista plante feng shui bune sau rele ci putem considera ca totul depinde de pozitionarea feng shui a plantelor specifice in locuri feng shui specifice, acasa ori la birou.

Plantele, sunt de obicei un excelent feng shui pentru casa ori pentru birou deoarece aduc energie oricarui spatiu. Atata timp cat plantele sunt sanatoase si sunt pozitionate in zone ale casei cu un feng shui bun, putem fi siguri ca sunt un feng shui bun.

Haideti sa vedem care sunt plantele considerate a fi bune feng shui?

Exista plante bune feng shui sau plante rele feng shui?1. Plantele feng shui cunoscute si ca plante ce purifica aerul, pentru ca stim deja ca nu poate exista o energie feng shui buna, acasa sau la birou, fara un aer curat(Dypsis lutescens, Nephrolepis exaltata).

 

Exista plante bune feng shui sau plante rele feng shui?

 

2. Plantele feng shui, cunoscute ca plantele banilor feng shui, folosite pentru a atrage energia bunastarii si a prosperitatii(crasula ovata).Exista plante bune feng shui sau plante rele feng shui?

Plantele feng shui considerate a fi rele sunt in general acele plante care, din cauza formei atrag energii nedorite in casa. Cactusul este un exemplu clasic de planta rea feng shui, deoarece energia acesteia este tepoasa.Exista plante bune feng shui sau plante rele feng shui?

De asemenea, se spune si despre Sansevieria trifasciata ca ar fi o planta cu un feng shui rau, lucru care nu este adevarat, deoarece se stie ca aceasta planta poate atrage, la nevoie, energii benefice si are energie protectoare.Exista plante bune feng shui sau plante rele feng shui?

In ceea ce priveste pozitionarea feng shui a plantelor, acasa sau la birou, cele mai bune locuri sunt acele zone din casa care sunt „hranite” de elementul lemn al plantelor: Est, Sud, Sud-Est.

Nordul casei poate fi slabit de prezenta unui puternic element feng shui de lemn(prea multe plante). Prin urmare, este indicat sa evitam aglomerarea zonei de Nord cu multe plante. Acelasi lucru este valabil si pentru zonele de Sud-Vest, Nord-Vest, Vest si Nord-Est, unde este recomandata o populare moderata cu plante.

Pozitionarea feng shui a plantelor in diferite zone ale casei, este bazata pe interactiunea dintre cele 5 elemente feng shui: lemn, foc, pamant, metal, apa.

Odata ce intelegeti relatia dintre aceste elemente, veti descoperi ca este foarte usor sa alegeti decizia corecta atunci cand va decorati spatiile cu plante.

Asigurati-va ca plantele sunt ingrijite si sunt mutate frecvent si in acest mod plantele vor deveni o parte a decorului si vor crea un feng shui excelent.

 

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.