Dulapuri esentiale pentru bucatarie mai mult decat utile

0
2360

Unul dintre cele mai frumoase sentimente dupa ce ati terminat de aranjat bucataria este sa realizati ca fiecare lucru isi are locul sau. Iar daca acel loc este si functional si plasat strategic, atunci va veti putea bucura in totalitate.

Haideti sa vedem care ar fi dulapurile sau spatiile de care am avea cea mai mare nevoie in bucatarie:

1. SertareDulapuri esentiale pentru bucatarie mai mult decat utile

Da! Sertarele sunt intr-adevar un must-have in bucatarie pentru ca sunt spatii de depozitare flexibile si usor accesibile.

De ce ne trebuie sertarele?

-Sunt ergonomice si „vin singure la tine”. Nu trebuie sa ne ghemuim sa usa ne aplecam pentru a vedea ce este in ele. Trebuie doar sa tragem sertarul si vom vedea.

Sunt flexibile si pot gazdui aproape orice, de la tacamuri si obiecte mici, pana la vase si alte ustensile utile in bucatarie.

Sunt usor accesibile. Trebuie oar sa tragem si sa impingem pentru a putea accesa lucrurile de care avem nevoie, in comparatie cu un dulap pe usi, al caror sistem poate fi mai complicat. Pana la urma este o chestie de comoditate.

2. Cos de gunoi incorporatDulapuri esentiale pentru bucatarie mai mult decat utile

Cosul de gunoi trebuie sa fie usor accesibil si sa nu fie expus vederii, iar pentru asta tot ceea ce aveti nevoie este un corp incorporat in dulapul de bucatarie care va putea gazdui cosul de gunoi.

Nu este o mare filozofie, luand in considerare faptul ca magazinele de specialitate vand mecanisme pentru astfel de solutii.

3. Separatoare verticaleDulapuri esentiale pentru bucatarie mai mult decat utile

Separatoarele verticale sunt super folositoare pentru diferite obiecte de bucatarie: tocatoare, platouri, tavi, capace, tigai, tot ce poate fi depozitat vertical va avea locul asigurat. Cu siguranta veti fi mandri de noua achizitie.

4. Raft pentru condimenteDulapuri esentiale pentru bucatarie mai mult decat utile

Condimentele sunt probabil cele mai numeroase ingrediente din bucataria unei femei, iar modul in care acestea sunt ambalate in zilele noastre te face sa cumperi de fiecare data cand le vezi.

Problema apare atunci cand trebuie sa aranjam toate cutiutele si borcanasele de condimente, sau atunci cand va trebui sa cautam un condiment anume in multitudinea pe care o detinem.

Cel mai indicat este un organizator de condimente, realizat pe nivele care iti pot permite accesul si de pe o parte si de pe cealalta, dar iti vor permite sa vizualizezi exact ce condimente ai in colectie fara a fi nevoie sa le iei pe toate la mana.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.