Dormitor luxuriant de revista? Este posibil!

0
1700
Dormitor luxuriant de revista? Este posibil!

Majoritatea dintre noi ne dorim dormitoare de revista, stiti, acele dormitoare mari, perfect organizate si decorate cu stil, care debordeaza lux din toate colturile. Si la fel de multi dintre noi nu si le permit. Insa, exista cateva trucuri care nu implica prea multe eforturi financiare si cu care putem obtine si noi dormitorul mult visat:

1. Umflati pernele

Nu stim de ce, dar pernele umflate intotdeauna au exprimat lux, iar acestea iti pot transforma rapid dormitorul intr-un refugiu luxuriant.

2. Montati o lustra suspendata

Aplicele trebuie sa dispara. Inlocuiti-le cu o lustra suspendata sau cu un candelabru fascinant. Si nici nu va costa prea mult.

3. Reganditi noptierele

Daca faceti parte din categoria oamenilor obisnuiti care au noptiera plina de creme, bijuterii, si alte accesorii, atunci ascundeti o parte dintre ele si in schimb optati pentru un suport elegant in care sa aranjati doar o parte dintre acestea.

4. Concentrati-va pe obiectele centrale

Fiecare dormitor ar trebui sa aiba un punct de atractie: o tablie tapitata, o oglinda mare, un fotoliu imbracat in catifea, efectiv o piesa centrala. Nu aglomerati camera, ci mai degraba poate fi mai simpla si un astfel de accesoriu sa iasa in evidenta.

5. Pastrati ordinea

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.