Dormitor feng shui? Cum il facem posibil? Partea I

0
1187
Dormitor feng shui? Cum il facem posibil? Partea I

Un dormitor feng shui este un dormitor care promoveaza un flux armonios de energie si senzualitate, transmite o invitatie, atrage, excita si calmeaza si este de asemenea tipul de dormitor in care iti face placere sa stai, indiferent de scopul pentru care te afli acolo!

Pentru a crea un dormitor cu un feng shui bun va puteti folosi de cateva trucuri simple si practice:

1. Scoate din dormitor televizorul, calculatorul sau echipamentele sportive.

Energia pozitiva feng shui din dormitor este distrusa de prezenta calculatorului, a televizorului sau a altor echipamente care, pe langa faptul ca emit unde electro-magnetice, daunatoare sanatatii, creaza stres si distrag atentia pe care ar trebui sa o acordam persoanei cu care impartim dormitorul.

2. Deschide geamurile frecvent si foloseste un purificator pentru a pastra camera in permanenta proaspata si bine oxigenata.

Fii constient de calitatea aerului din dormitor.

Nu poti avea un feng shui bun in dormitor daca aerul pe care il respiri este poluat si imbacsit.

Trebuie de asemenea sa tii cont de faptul ca plantele nu sunt bune pentru feng shui decat in situatia in care dormitorul este mare, iar acestea sunt pozitionate departe de pat.

Poti, de asemenea, sa purifici aerul cu ajutorul uleiurilor esentiale, dar trebuie sa ai grija ca acestea sa fie uleiuri esentiale, cu proprietati terapeutice si nu uleiuri parfumate care sunt toxice.

3. Urmeaza cele 3 sfaturi feng shui referitoare la pat:

  • – Aseaza patul in asa fel incat sa poata fi usor accesibil de pe oricare parte;
  • – Aseaza cate o noptiera pe ambele laturi ale patului;
  • – Evita sa asezi patul in aceeasi linie cu usa.

Un pat „aratos” si bine echilibrat este foarte important in crearea unui feng shui bun in dormitor. O saltea buna, un cadru solid si asternuturile de buna calitate, din fibre naturale, sunt de asemenea elemente importante in crearea unei energii geng shui armonioase.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.