Decoratiuni si accesorii pasionale in culoarea anului, Marsala

0
1073
Decoratiuni si accesorii pasionale in culoarea anului, Marsala

Cu siguranta Pantone a stabilit isteria anului cu Marsala, un rosu profund, inchis cu subtonuri de albastru, fapt ce a creat cateva dezbateri intense in randul stilistilor.

Chiar daca este o culoare extrem de populara pe podiumurile prezentarilor de moda, nu putem spune acelasi lucru si despre design-ul interior, unde este destul de greu de integrat, mai ales daca rosu nu este chiar culoarea ta.

La prima vedere, Marsala pare a face trimitere mai degraba catre anii ’90, fara vreun aspect modern, insa, la o privire mai atenta si cu o combinatie potrivita de turcoaz, gri sau pruna, parerea poate sa se schimbe cu usurinta.

Este o culoare greu de adoptat in design-ul interior, insa, datorita faptului ca face trimitere la romantism si pasiune, ii putem gasi un loc prin incorporarea catorva accesorii si decoratiuni:

1. Rodii

Rodiile sunt un afrodisiac renumit, ca tot vorbeam de pasiune, iar cateva rodii aranjate intr-un bol modern pot fi modalitatea perfecta de a folosi Marsala in casa.

2. Asternuturi de matase

Exista oare ceva mai sexy decat asternuturile din satin? Iar daca mai sunt si rosii,atunci pasiunea este la ea acasa. Iar Marsala de asemenea.

3. Lumanari

Lumanarile inseamna romantism! Si daca mai sunt si parfumate si rosii, atunci tacamul este complet.

4. Pahare

Culoarea anului de la Pantone poarta o denumire de vin. Chiar daca este vorba despre un vin folosit mai degraba la gatit decat pentru consumul individual, un vin rosu, servit intr-un pahar cu picior in nuante de rosu intens pune punctul pe „I”: trend si pasiune!

5. Flori 

Cu siguranta trandafirii sunt floarea pasiunii, mai ales in forma catifelata de rosu. Ce va puteti dori mai mult?

O atmosfera plina de pasiune, la lumina lumanarilor, cu un pahar de vin si parfum de trandafiri!

 

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.