De ce sa alegeti lemnul de esenta tare pentru pardoseala?

0
909
De ce sa alegeti lemnul de esenta tare pentru pardoseala?

Nu este usor sa gasesti materialul portivit pentru pardoseala unei locuinte cu design minimalist, plus ca trebuie sa va asigurati ca materialele pe care le veti alege sunt suficient de rezistente si sunt potrivite zonei in care este amplasata locuinta.

O solutie cu adevarat buna este oferita de lemnul de esenta tare, care nu numai ca poate reda impresia de minimalist, dar vine la pachet si cu alte avantaje: Este rezistent si flexibil.

Fiecare tip de lemn de esenta tare are propriile calitati. De obicei la fabricarea parchetului din lemn de esenta tare este folosit lemn ce provine din padurile tropicale, dar si lemnul de tec, recunoscut pentru durabilitate.

Alegerea parchetului fabricat din acest tip de lemn presupune indreptarea atentiei catre simplitate, rezistenta si naturaletea culorii. Fiecare tip de lemn are culori diferite, iar designerii caselor minimaliste sunt incantati sa se foloseasca de culorile naturale ale lemnului. Combinatia potrivita va face ca pardoseala sa fie placuta vederii.

Pentru casele amplasate in zone reci, acest tip de lemn va oferi un avantaj in plus, deoarece culorile ofera o senzatie de caldura, iar pentru zonele cu un grad ridicat de umezeala, lemnul de esenta tare este mai mult decat indicat, datorita rezistentei la intemperii.

Pentru a avea o idee de ansamblu mai ampla asupra acestui tip de lemn, va invitam sa vizitati galeria foto, care ar putea fi cu siguranta un ajutor in luarea deciziei:

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.