Cum transformam un balcon in gradina mult visata?

0
1301
Cum transformam un balcon in gradina mult visata?

Multe persoane isi doresc sa locuiasca la curte pentru a se bucura in voie de o seara petrecuta in linistea gradinii, dar nu multi isi permit acest lucru.

Totusi, va puteti crea propria gradina, chiar daca locuiti intr-un apartament. Trebuie doar sa dispuneti de un balcon si treaba este pe jumatate gata si in curand va veti putea rasfata cu o mini gradina reconfortanta, amenajata in propriul balcon.

De obicei balconul este neglijat, dar cu siguranta se poate face remarcat. Pana la urma, ideea de a avea o mica gradina in propriul balcon nu este de trecut cu vederea. Daca nu stiti de unde sa porniti si cum ar trebui sa arate la final puteti cere sfatul unui specialist sau va puteti inspira din nenumaratele surse disponibile. Rezultatul final va incanta privirea si va adauga continuitate casei, iar dumneavoastra veti avea propriul spatiu de relaxare si intimitate.

Pentru a crea un colt verde in balcon puteti opta pentru o mocheta ce imita gazonul si puteti decora spatiile libere cu flori naturale ce vor umple spatiul de miresme incantatoare.

Daca spatiul va permite, adaugati o masa si o canapea, sau doua fotolii, insa retineti ca acestea ar trebui sa fie confectionate din materiale rezistente la frig, caldura, ploaie, lumina soarelui, etc. Ati putea transforma balconul dintr-un spatiu neglijat intr-un loc in care puteti lua masa, puteti servi cafeaua de dimineata sau poate fi chiar propriul birou.

Traim intr-o era a inovatiei, iar o gradina amenajata intr-un balcon va starni cu siguranta invidia si interesul vecinilor.

 

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.