Cum sa transformi un birou vechi intr-o insula de bucatarie

0
917
Cum sa transformi un birou vechi intr-o insula de bucatarie

Puteti transforma un birou vechi intr-o insula pentru bucatarie fara un efort prea mare, iar rezultatul va fi spectaculos.

De ce veti avea nevoie:

 1. Un birou vechi
 2. Chit pentru lemn
 3. Smirghel
 4. Un blat de lemn mai mare fata de cel existent
 5. O placa de lemn pentru a inlocui sertarele. Aceasta va fi masurata inainte, iar magazinul de unde o achizitionati o va taia si o va cantui pentru dumneavoastra.
 6. Reconditionant pentru lemn
 7. Balamale pentru usa
 8. Manere pentru sertare si usa
 9. Vopsea pentru lemn
 10. Vopsea acrilica
 11. Pensula de burete
 12. Lipici pentru blat
 13. Carpe
 14. Manusi de cauciuc

Si acum sa trecem la treaba:

 1. Pentru primul pas trebuie sa indepartam blatul de sus si partea din fata a biroului si sa acoperim orice crapatura sau gaura cu chit pentru lemn. Dupa ce acesta s-a uscat trebuie sa polisam bine tot biroul cu smirghel.
 2. Masurati inaltimea biroului pentru a va asigura ca se aliniaza cu mobila de bucatarie. Daca este mai mic ii puteti inlocui picioarele cu unele mai inalte.
 3. Indepartati sertarele si balamalele pentru sertare din interior.
 4. Montati blatul. Atunci cand il cumparati trebuie sa va asigurati ca acesta este cu minim 40 de cm mai mare, pentru a permite insulei sa aiba marginile iesite inafara sub care puteti pune scaunele. Intoarceti biroul cu susul in jos si marcati locurile in care biroul a avut atasat blatul anterior. Folosind gaurile existente, insurubati noul blat pe scheletul biroului si apoi intorceti-l in pozitia originala.
 5. Aplicati reconditionantul pentru mobila pe blat si pe restul dulapului folosind o pensula de burete. Acest lucru va va asigura ca vopseaua se va intinde uniform. Lasati sa se usuce.
 6. Montati usa dulapului
 7. Acum vopsiti dulapul. S-ar putea sa fie nevoie de mai multe straturi pentru a obtine culoarea dorita, dar lasati fiecare strat de vopsea sa se usuce inainte de a aplica un alt strat.
 8. Lasati sa se usuce si montati manerele, iar apoi dulapul este gata pentru a fi folosit.

 

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.