Cum sa personalizezi lumanarile cu un uscator de par

1
1437
Cum sa personalizezi lumanarile cu un uscator de par

Sunt multe persoane care adora lumanarile, parfumul acestora si stralucirea, modelele. Dar unele dintre ele, ne referim la cele de calitate si speciale nu sunt chiar ieftine.

Din fericire, exista cateva solutii prin care nu numai ca puteti economisi bani, dar va si puteti crea si personaliza propriile lumanari.

Aveti nevoie doar de cateva lumanari simple si de un plan simplu in 5 pasi cu care va puteti testa indemanarea si va puteti crea propriile lumanari. Care este planul?

1. Strangeti materialele

  • Lumanari simple
  • Hartie absorbanta alba subtire
  • Carton
  • Imprimanta color
  • Lipici
  • Scobitori
  • Uscator de par

2. Alegeti modelul

Aceasta parte a proiectului dureaza cel mai mult, dar nu este dificila.

Puteti gasi modelele pe Internet. Sunt muuulte modele din care puteti alege

Trebuie doar sa va hotarati ce imagine ati dori sa imprimati pe lumanare si sa va asigurati ca modelul gasit acopera toata dimensiunea lumanarii.

3. Lipiti servetelul

Puneti lipici pe toate marginile hartiei absorbante, apoi lipiti-l pe coala de hartie. Aveti grija sa intindeti bine hartia absorbanta pe coala, pentru a evita incretirea.

4. Printati

Puneti coala cu hartia absorbanta in imprimanta astfel incat imprimarea sa se faca pe partea cu hartie absorbanta.

Imprimati, apoi taiati marginile lipite, astfel incat sa indepartati hartia absorbanta inprimata de coala.

5. Lipiti pe lumanare

Infasurati hartia absorbanta pe lumanare si incepeti sa incalziti cu un uscator de par. Lumanarea va incepe sa devina lucioasa pe masura ce se topeste. Acesta este momentul in care trebuie sa apasati putin pe marginile hartiei absorbante pentru a o fixa de lumanare apoi inlaturati excesul.

Puneti lumanarea pe hartie si porniti iar uscatorul. Ceara va incepe sa iasa prin hartia absorbanta care va deveni cerata.

Rotiti hartia pe care este asezata lumanarea astfel incat sa puteti incalzi uniform toata suprafata acesteia. Cand ceara a iesit pe toata suprafata hartiei absorbante, opriti uscatorul si lasati-o sa se intareasca.

1 comentariu

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.