Cum să îți împodobești casa de sărbători.

0
722

Cum să îți împodobești casa de sărbători. iMiros de brad, portocale și scorțișoară, într-un cuvânt: magie. Cu toții așteptăm acel moment al anului când ne așezăm în fața șemineului cu o cană de ceai în mână și privim pe fereastra căderea fulgilor de nea. Atmosfera de iarnă este și mai plăcută când o introducem în propriile cămine și ne da acea stare de bine și de liniște profundă, un sentiment de nedescris.
Cum să îți împodobești casa de sărbători.
1. Instalația și beteală

Cine a spus că sunt doar decorațiuni pentru brad ? Se potrivesc de minune pe scară, pe mobilă sau pe geam. Redau atmosfera de poveste prin culori vii și, de ce nu, poți alege o instalație cu beculețe în formă de fulg de nea.

2. Forme de brioșe

Este plăcerea noastră să întâmpinăm sărbătorile cu prăjituri și dulciuri din belșug. Formele de brioșe sunt indispensabile oricărei bucătarii în timpul iernii. Bunătățile gatite de tine vor fi admirate de musafiri, nu doar pentru gust, ci și pentru modul în care le-ai ambalat. Gustul face diferența, dar aspectul atrage atenția.

3. Față de masă și șervețele

Așteptam cu nerăbdare să luăm cina, în seara de Crăciun, alături de familie. O fată de masă în culorile iernii, șervețele cu peisaje inedite, colindele din fundal și mirosul de brad dau viața unui moment magic alături de cei dragi.

4. Coroniță decorativă

„Pândim” sărbătorile de iarnă și asta se vede încă de la ușă, de unde întâmpinăm cu bucurie colindătorii și urările de bine. Coronițele de brad îmbrăcate în globuri roșii, aurii și fire de beteală nu trebuie să lipsească din decorul acestui Crăciun de poveste.

5. Stickere decorative

Provoacă-i pe cei mici să te ajute când decorezi. Vor lipi cu mult entuziasm stickere cu reni, fulgi de zăpadă, pe pereți, pe ferestre sau pe mobilă în așteptarea Moșului. Locuința ta va deveni „acasă” și te vei bucura de mediul cald și primitor prin prisma acestor decorațiuni.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.