Cum putem face o camera mica sa para mare? Partea a II-a

0
1127
Cum putem face o camera mica sa para mare? Partea a II-a

Camerele mici sunt o realitate pentru multi dintre noi. Dar doar pentru faptul ca locuim intr-un spatiu mic, nu inseamna ca trebuie sa ne simtim inghesuiti si ne putem folosi de cateva sfaturi pentru a face ca o casa mica sa para mai mare

Faceti ordine

Dezordinea este un mara NU intr-o camera mica. Asigurati-va ca toate sunt puse la locul lor. Pastrati obiectele mici in cosuri de depozitare si evitati aglomerarea cu lucruri nefolositoare. Intr-un spatiu mic, chiar si cel mai mic lucru poate afecta aspectul general al camerei.

Folositi culori deschise si materiale textile

Culorile sunt intotdeauna minunate si vesele, dar cand incercati sa faceti o camera mica sa para mare, asigurati-va ca folositi culori deschise. Culorile naturale deschise si nuantele de alb creaza un sentiment de deschidere si aerisire.De asemenea evitati textilele grele, precum lana si catifeaua si folositi in schimb textile usoare, precum bumbacul si catifeaua.

Folositi lumina naturala

O iluminare buna poate fi un element foarte important in orice camera, iar lumina naturala este intotdeauna cea mai buna. Nu toate camerele beneficiaza de lumina naturala, asa ca trebuie sa faceti tot ce puteti pentru a exploata ceea ce aveti. Montati jaluzele inafara ferestrelor, astfel incat atunci cand acestea sunt deschise , ferestrele sa nu fie acoperite. Puteti de asemenea sa atarnati o oglinda in fata ferestrei, astfel incat lumina sa se reflecte, facand camera sa para mai mare si mai luminoasa.

Cel mai important lucru este alegerea unor peise care va plac cu adevarat. Nu incercati sa aglomerati camera cu lucruri pe care credeti ca ar trebui sa le aveti.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.