Cum iluminam romantic un dormitor

0
1968

Ganditi-va la iluminarea romantica a dormitorului si probabil va veti imagina candelabre de cristal si lumanari. Dar nu trebuie sa va opriti aici. Chiar daca preferati un look modern, exista o multime de corpuri de iluminat care cu siguranta pot aduce o atingere romantica dormitorului.

De obicei suntem foarte hotarati in ceea ce priveste nivelul de iluminare a dormitorului: Lumina ambientala, nu prea calda si nu prea rece, pe care sa o potrivim in functie de starea de spirit. Dar pentru romantism trebuie sa abordam un alt stil pentru a adauga cel mai potrivit nivel de lumina.

Instalatiile de lumini, sau luminile pe sfoara creaza un aspect magic si romantic, fara a fi prea costisitoare. Iar daca aveti un pat cu baldachin, puteti agata aceste instalatii pe margine pentru a crea un aspect feeric.Cum iluminam romantic un dormitor

De asemenea, atarnati instalatii pe perete in spatele patului pentru a crea iluzia unei perdele de lumina. Fiti creativi in folosirea culorilor sau alegeti lumini clare de basm.

Pentru o lumina naturala romantica, decorati geamurile cu perdele transparente prin care poate trece lumina noptii sau soarele diminetii.

Lumanarile pot crea o stare de spirit romantica, iar noile modele de lumanari, fara flacara, alimentate de o baterie sunt o varianta mai sigura. Va puteti crea singuri un candelabru, daca agatati de tavan o rama de lemn sau metalica pe care sa fixati aceste lumanari.

Daca va numarati printre detinatorii de semineu, atunci lumanarile accentueaza perfect magia acestuia in lunile reci. Grupati lumanarile intr-un suport sau ape un raft, pentru un impact mai mare.

Mai puteti opta pentru un corp de iluminat montat pe pereti, pe una dintre marginile patului, care va adauga un plus de romantism si va lasa liber spatiul pe noptiera. Iar gama este foarte variata, asa ca veti gasi cu siguranta una care sa se potriveasca stilului dumneavoastra.

Indiferent ce solutii alegeti pentru a adauga putin romantism dormitorului, asigurati-va ca le alimentati cu variatoare de tensiune. In acest fel, puteti fi siguri ca veti controla mai bine starea de spirit pe care doriti sa o creati.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.