Cum asortezi obiectele din jurul tau pentru a crea o stare de relaxare

0
797

Cum asortezi obiectele din jurul tau pentru a crea o stare de relaxare. Obiectele care te inconjoara, culoarea mobilei, a peretilor si a parchetului, precum si luminozitatea din casa ta iti definesc personalitatea. Întotdeauna te vei inconjura de lucrurile care te definesc intr-un fel sau altul, insa iti poti schimba starea de spirit schimband cateva aspecte legate de locuinta ta.

Alege intai usile si mobilierul, deoarece modelele de usi si de mobilier sunt mult mai putin variate decat cele de parchet. Ai putea alege usi de culoare alba, care vor crea senzatia de spatiu si vor reflecta lumina naturala. Parchetul laminat trebuie ales in functie de dimensiunile incaperii, de culoarea mobilierului si, evident, de cea a usilor de interior. Daca parchetul este destinat livingului sau holului de la intrare, grosimea parchetului trebuie sa fie de minimum 8 mm, pentru a putea suporta un „trafic” intens.

Culorile inchise se potrivesc in incaperile de mari dimensiuni, cum este livingul. Daca alegi un parchet de culoare inchisa, vopseste peretii intr-o nuanta deschisa si opteaza pentru un mobilier luminos si vesel. Nu trebuie sa-ti faci griji. Magazinele, insclusiv cele online, vand parchet laminat in zeci de nuante, care ar putea arata fabulos in locuinta ta, de la gri deschis la maro inchis, dupa cum vedem pe Arabesque. Daca parchetul este deschis la culoare, alege un mobilier colorat, iar daca parchetul este inchis la culoare, mobilierul trebuie sa fie in culori calde, insa niciodata albastru. Daca parchetul este din lemn masiv, in nuante naturale, mobilierul ar putea fi kaki, iar canapelele ar trebui sa fie din material textil, pentru a oferi camerei un aer mai elegant si mai natural. Pentru a transforma casa ta intr-un loc relaxant, zugraveste peretii intr-o culoare linistitoare si evita rosul! Albastrul este asociat cu liniste, calm, seninatate, stimuleaza starile meditative si este potrivit pentru dormitoare si camere de lucru. Culoarea liliachie este asociata cu spiritualitate si feminitate si ajuta la relaxare dupa o zi stresanta. Culoarea verde este calmanta, odihnitoare si este asociata cu energia si echilibrul, iar culoarea portocalie iti va oferi stabilitate, caldura si entuziasm.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.