Culori potrivite pentru un feng shui pozitiv – Partea I

0
1656
Culori potrivite pentru un feng shui pozitiv - Partea a II-a

Daca sunteti adepti ai feng shui, atunci cu siguranta stiti ca cea mai simpla cale de a schimba energia casei sau a biroului este cu ajutorul culorilor.

In timp ce alegerea culorilor feng shui pentru spatiul dumneavoastra poate fi un lucru simplu, adaptarea acestor culori la spatiul dumneavoastra poate fi putin mai anevoioasa.

In feng shui, culorile sunt folosite in concordanta cu cele 5 elemente definitorii ale acestuia: foc, pamant, lemn, metal, pamant, de aceea va prezentam cateva sfaturi ce va vor fi de folos in alegerea culorilor cu care veti schimba energia. Tot ce trebuie sa faceti este sa va asigurati ca le armonizati perfect spatiului dumneavoastra.

1. Elementul FOC semnifica pasiune si un nivel ridicat de energie.

Prezenta unui element de foc echilibrat, acasa sau la birou va va aduce un plus de energie in cariera si va contribui la recunoasterea profesionala. De asemenea, creste energia sexuala si caldura interioara.

Focul este elementul dominant al zonei de sud a locuintei sau a biroului, dar si zonele de nord-est si sud-vest pot beneficia de energia buna a acestui element.

Culorile elementului de foc feng shui sunt: rosu, portocaliu, mov. roz si galben aprins.

2. Elementul PAMANT semnifica implinire si stabilitate.

Un element de pamant puternic si echilibrat, prezent in casa sau la birou vor crea stabilitate si vor asigura implinirea si stabilitatea relatiilor. De asemenea. elementul de pamant este necesar in mentinerea sanatatii si a echilibrului interior.

Pamantul este elementul feng shui dominant al zonelor de nord-est si sud-est ale casei sau biroului, dar de asemenea si centrul acestora este dominat de acest element.

Culorile elementului pamant sunt: galben pai, bej/nude, culorile pamantului si ale nisipului.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.