Culori potrivite pentru un feng shui pozitiv – Partea a II-a

0
1445
Culori potrivite pentru un feng shui pozitiv - Partea a II-a

Energia spatiului in care traim sau in care ne desfasuram activitatile poate fi usor schimbata prin folosirea culorilor, iar un ghid bun in acest sens este utilizarea celor 5 elemente feng shui. Si tot ce trebuie sa facem este sa ne asiguram ca le armonizam perfect. Culorile potrivite inseamna o energie feng shui pozitiva.

3. Elementul METAL semnifica precizie si claritate.

Acest element confera istetime, precizie si eficienta, iar prezenta echilibrata a acestuia va va ajuta sa aveti o viata clara si luminata. Prezenta buna a acestui element, in casa sau birou va contribui la mentinerea starii de calm si va inlatura distractiile.

Elementul metal domina partea de vest sau nord-vest a spatiului, dar si zona de nord beneficiaza de prezenta acestui element.

Culorile elementului metal sunt: gri si alb.

4. Elementul APA semnifica usurinta si precizie.

Prezenta armonioasa a a cestui element va aduce o energie revigoranta de calm, usurinta, prospetime si puritate. Acest element este de asemenea simbolul antic al abundentei.

Elementul apa domina partea de nord a spatiilor, dar si partile de est si sud-est pot beneficia de un element de apa puternic.

Culorile acestui element sunt: albastru si negru.

5. Elementul LEMN semnifica vitalitate si crestere. 

Luxuriant si vindecator, elementul lemn feng shui aduce energia unei sanatati vibrante, vitalitate si dezvoltare. De asemenea, este si o expresie a abundentei, la fel ca si elementul apa, si este folosit ca remediu feng shui pentru bunastare si prosperitate.

Lemnul este elementul feng shui dominant al zonei de est dar si al celei de sud-est. De asemenea si zona de sud poate beneficia de prezenta unui element de metal puternic.

Culorile elementului lemn sunt: verde si maro.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.