Creaza-ti o gradina Feng Shui si bucura-te de o energie vindecatoare

0
1349

O gradina Feng Shui bine amenajata va atrage o energie Feng Shui hranitoare si de cea mai buna calitate in casa si va va incanta simturile.

Atunci cand vine vorba de un design de gradina Feng Shui bun, marimea gradinei nu este un criteriu principal. Desigur ca este minunat sa fii inconjurat de o gradina mare, dar chiar si intr-un spatiu mic puteti crea o gradina Feng Shui.

Principalele instrumente Feng Shui utilizate pentru a crea o gradina Feng Shui, sunt aceleasi pe care le folositiin crearea unui Feng Shui bun pentru casa. Va trebui sa cunoasteti Bagua, sau harta energetica a casei, deoarece Bagua gradinii este extensia Bagua a casei.

Va trebui de asemenea sa intelegeti teoria celor cinci elemente Feng Shui si sa stiti cum sa consolidati fiecare zona pentru a atrage energii benefice.

In amenajarea gradinii Feng Shui, asigurati-va ca adaugati linii usor curbe pentru a permite energiei sa curga lin. Liniile drepte sunt rareori intalnite in natura, astfel ca puteti folosi cu incredere forme curgatoare pentru gradina dumneavoastra Feng Shui.

Daca doriti sa creati o zona de joaca pentru copii in gradina, zona de Est este recomandata, deoarece aceasta este conectata cu energia copiilor si creativitatea acestora.

Clopoteii de vant sunt un adaos minunat in orice gradina, deoarece sunetul suav al acestora creaza in aer vibratii Feng Shui vindecatoare. Exista o varietate de clopotei de vant disponibila pe piata, de la metal la bambus, cu diverse simboluri, culori si numar de snururi.

De asemenea, combinatiile de culori Feng Shui sunt o modalitate foarte buna de a sublinia diverse ritmuri Feng Shui in gradina. In Feng Shui, culorile sunt folosite in conformitate cu teoria celor 5 elemente, si puteti aduce o armonie vindecatoare si bucurie in gradina, alegand culori care exprima energii specifice, cum ar fi energia Focului in partea de Sud, prin flori colorate in rosu sau violet.

Bucurati-va de crearea gradinii dumneavoastra Feng Shui si decorati-o cu obiecte, culori si elemente ale naturii care va aduc placere privindu-le. Cu cat puneti mai multa energie vesela in gradina, cu atat mai multa energie vesela si vindecatoare va reflecta gradina inapoi, atat dumneavoastra cat si casei dumneavoastra.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.