Concepe-ti propriul dulap, care se potriveste nevoilor tale

0
1677
Concepe-ti propriul dulap, care se potriveste nevoilor tale

Fie ca este vorba de lipsa spatiului din sifonier sau de felul in care acesta este folosit, toata lumea vrea sa stie cum sa maximizeze spatiul de depozitare. Mai jos poti gasi cateva idei care te pot ajuta:

Organizare cu stilConcepe-ti propriul dulap, care se potriveste nevoilor tale

Pulovere impaturite si aranjate asa cum ar fi intr-un magazin de vanzare cu amanuntul, asezate pe culoare si alte haine aranjate pe umerase dupa acelasi principiu. Rezultatul? Un sifonier atractiv care aproape ca nu are nevoie de usa.

Organizare pe umeraseConcepe-ti propriul dulap, care se potriveste nevoilor tale

Oamenii de afaceri dar si persoanele care lucreaza intr-un medi ce le permite doar tinuta „office” tind sa aiba in garderoba articole care nu pot fi impaturite, cum ar fi rochiile, costumele, etc. Daca va numarati printre aceste persoane atunci aveti nevoie de un spatiu cat mai mare unde va puteti „agata” toate aceste articole vestimentare. Un spatiu mai mare si mai lejer va va asigura pastrarea in siguranta a hainelor, nesifonate.

Termen lung-termen scurtConcepe-ti propriul dulap, care se potriveste nevoilor tale

Daca spatiul de depositare este limitat va trebui sa va organizati eficient pentru a face loc atat lucrurilor pe care le purtati in mod constant cat si lucrurilor pe care le purtati ocazional. Iar pentru aceasta trebuie sa va dotati sifonierul cu mai multe spatii de depozitare: Rafturi, sertare, bara de umerase.

Marea impartealaConcepe-ti propriul dulap, care se potriveste nevoilor tale

Impartirea unui sifonier poate fi un adevarat test de incredere intre parteneri. Iar secretul pacii este impartirea cat mai eficienta a acestui spatiu, in functie de tipul de haine si de necesitatile fiecaruia. De exemplu, de obicei femeile au mai multe haine!

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.