Cele mai frumoase idei de cascade pentru gradina

0
4502
Cele mai frumoase idei de cascada pentru gradina
Cele mai frumoase idei de cascada pentru gradina

Cascada proprie in gradina? Cine oare nu si-ar dori?

Din cate stim, cascadele si sunetul caderii de apa nu a dezamagit niciodata vreun pasionat de natura. Din aceasta cauza, multe persoane si-ar dori sa aiba o cascada de care sa se bucure, in curtea din spatele casei. Desigur ca o asemnea constructie necesita ceva spatiu, dar exista solutii si pentru cei care nu dispun de un asemenea spatiu: cascade artificiale cu stil minimalist, formatiuni de piatra ce imita o apa curgatoare pe munte, etc.

Chiar daca spatiul nu este suficient de potrivit, visul dumneavoastra de a avea o cascada si sunetul linistitor produs de caderea de apa pot deveni realitate.

Pentru un aspect cat mai natural al caderii de apa, fiecare furnizor de astfel de solutii gasesc idei interesante pe care sa le puna in practica. Unii folosesc sticla pentru o oglindire mai clara, altii recreaza o cadere de apa ce izvoraste din munte, iar altii creeaza sisteme asemanatoare unei ploi torentiale.

Pentru circulatia apei se poate folosi o pompa alimentata cu energie electrica ce poate fi ascunsa in iaz, daca aveti unul in curte, sau poate fi ascunsa sub constructia cascadei, presupunand ca apa izvoraste dintr-un put sapat la cea mai mica adancime posibila.

 

Iata cateva imagini ce infatiseaza caderi minunate de apa, toate posibile intr-o gradina mai mare sau mai mica, ce va vor permite sa visati sau sa gasiti o solutie realista:

Cele mai frumoase idei de cascada pentru gradinaCele mai frumoase idei de cascada pentru gradinaCele mai frumoase idei de cascada pentru gradina Cele mai frumoase idei de cascada pentru gradina Cele mai frumoase idei de cascada pentru gradina Cele mai frumoase idei de cascada pentru gradina Cele mai frumoase idei de cascada pentru gradina Cele mai frumoase idei de cascada pentru gradina Cele mai frumoase idei de cascada pentru gradina Cele mai frumoase idei de cascada pentru gradina Cele mai frumoase idei de cascada pentru gradina Cele mai frumoase idei de cascada pentru gradina Cele mai frumoase idei de cascada pentru gradina Cele mai frumoase idei de cascada pentru gradina Cele mai frumoase idei de cascada pentru gradinaCele mai frumoase idei de cascada pentru gradina Cele mai frumoase idei de cascada pentru gradina Cele mai frumoase idei de cascada pentru gradina Cele mai frumoase idei de cascada pentru gradina Cele mai frumoase idei de cascada pentru gradina Cele mai frumoase idei de cascada pentru gradina Cele mai frumoase idei de cascada pentru gradina

 

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.