Ce este mai exact decorarea Feng Shui?

0
1639

Poate va intrebati ce inseamna mai exact „decorarea Feng Shui” si cum se diferentiaza de decorarea obisnuita?

Decorarea Feng Shui este de fapt un mod de a-ti decora casa, astfel incat sa creati un sentiment vibrant de bucurie si armonie.

Decorarea Feng Shui nu inseamna neaparat crearea unei case Zen, ci presupune crearea unui mediu care este incarcat de energii ce sprijina activitatile specifice acelui mediu sau pe care le desfasurati in acel mediu.

Un birou are nevoie de o energie activa, vibranta de succes, in timp ce un dormitor are nevoie de o energie senzuala, delicata. Puteti obtine energiile pe care vi le doriti, atata timp cat urmati principiile de baza ale Feng Shui in eforturile de a decora un spatiu.

Feng Shui poate fi folosit in decorarea casei, cu scopul de a obtine o casa plina de distractie si voie buna, iubitoare si fericita. Sfaturile de decorare folosite in Feng Shui sunt putin diferite fata de decorarea traditionala, dar o data ce incepeti sa folositi Feng Shui va veti putea bucura de o casa armonios decorata.

Primul pas in decorarea Feng Shui a casei incepe chiar inainte de orice alt lucru.

Prima cerinta Feng Shui este aceea de a curata orice urma a vechilor energii si crearea unei noi baze de energie, mai puternica si mai clara. Ce inseamna mai exact?Ce este mai exact decorarea Feng Shui?

Inseamna ca trebuie sa va „aranjati dezordinea” deoarece din punct de vedere Feng Shui, decorarea unui spatiu dezordonat nu are niciun sens. Este ca si cum am aplica machiaj pe o fata nespalata!Ce este mai exact decorarea Feng Shui?

Numai dupa ce am curatat vechea energie putem trece cu succes la decorarea Feng Shui.

 

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.