Casa gata de oaspeti in doar 10 minute

0
855
Casa gata de oaspeti in doar 10 minute

De obicei, in cel mai nepotrivit moment avem parte de cea mai nepotrivita vizita: familia vine in vizita, un prieten nu are unde sa stea, musafiri nepoftiti. Si asta tocmai cand nu eram pregatiti.

Si de obicei, toti tinem la eticheta: nu vrem sa dam curs comentariilor malitioase si vrem ca musafirii sa se simta confortabil.

Chiar daca nu eram pregatiti pentru o vizita, putem face casa gata cu doar cateva trucuri intr-un timp foarte scurt. Nu vom avea timp de o renovare dar putem da o fata noua cu un aspirator, o stergere rapida a prafului si cateva trucuri ce iti vor face casa gata de vizita in cel mai scurt timp posibil.

1. Prosoape curate

Prosoapele sunt cu siguranta studiate de musafiri.

Cand aveti parte de o vizita neasteptata, cautati in dulap cele mai bune si mai frumoase prosoape si asezati-le frumos in baie, pe suportul de prosoape sau rulati-le si asezati-le intr-un cos. Incercati sa pastrati acelasi ton pentru toate, sau folositi numai culori neutre.

2. Aranjati patul

Un pat aranjat va lasa cu siguranta o impresie buna.

Schimbati lenjeria, daca musafirii vor ramane peste noapte si asezati la baza patului o patura. Aceasta va da culoare camerei, iar musafirii o pot folosi daca este frig peste noapte.

3. Cumparati flori proaspete

Un buchet de flori proaspete va pot improspata casa.

Cumparati cateva fire de flori de sezon si aranjati-le rapid intr-o vaza pe care o puteti pune fie in camera de oaspeti, fie in living, fie in bucatarie. Cu siguranta va crea un spatiu primitor.

4. Updatati pernutele

Penutele de pe canapea au vazut cu siguranta si zile mai bune, iar acum este momentul sa le schimbati. Puteti da o noua fata camerei cu cateva pernute noi.

Fie ca le schimbati fetele, fie ca le umflati, acestea vor schimba aspectul camerei si vor face canapeaua primitoare.

5. Un cos cu fructe proaspete

De obicei, bucataria este cea mai populata de musafiri, drept pentru care acordati putina atentie acesteia. Curatati si eliberati spatiul de pe blat sau masa si asezati apoi cateva fructe intr-un cos sau intr-un bol de lemn.

6. O tavita de cafea

Si pentru ca tot vorbeam de bucatarie, aranjati cafeaua, ceaiul, zaharul, laptele, etc pe o tava.

Musafirii vor aprecia faptul ca nu vor trebui sa cauta prin toata bucataria de dimineata pentru a servi o cafea sau un ceai.

 

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.