Bucatarie „dark espresso”- design modern pentru o bucatarie moderna

0
1651
Bucatarie

Nu se poate sa nu fi auzit de termenul „dark espresso” atunci cand vine vorba despre design-ul interior, o culoare extrem de folosita si apreciata, intalnita cu precadere in mobilierul de bucatarie.

In era moderna, mobila de bucatarie a capatat un nou sens, aceasta beneficiind de aceeasi atentie, daca nu chiar de o atentie suplimentara, ca si mobilierul din restul casei, intrucat design-ul modern al caselor si al apartamentelor noi presupun o atentie mult mai detaliata in ceea ce priveste bucataria ca si spatiu de amenajat.

Iar intr-o bucatarie, pe langa aparatura, atentia se concentreaza in primul rand pe mobilier.

Asa cum spuneam si mai devreme, dark espresso a devenit o optiune extrem de cautata, deoarece aceasta culoare poate fi usor combinata cu o multime de nuante de lemn pentru a da un look minunat bucatariei.

De obicei, dulapurile dark espresso sunt combinate cu pereti albi si un blat Quartz care pot atrage instantaneu privirea. De asemenea, dulapurile inchise la culoare pot fi contrastate si de lumina, fie ea naturala sau artificiala.

Ce solutii avem?

Solutiile difera in functie de bugetul pe care il aveti alocat.

Puteti opta pentru mobilier de serie, care se gaseste in magazinele de specialitate in multe variante si modele. Datorita cresterii inregistrate pe piata de imobiliare, tot mai multi oameni prefera sa isi cumpere o locuinta noua. Iar aceasta, la randul ei trebuie amenajata cu mobikier nou, modern. Aceasta crestere a facut ca si piata de mobila sa se dezvolte, ceea ce i-a determinat pe producatori sa dezvolte o varietate de modele care se poate preta la prefetintele fiecarei persoane.

Desicur, daca doriti ceva personal si dispuneti si de un buget mai mare, puteti opta pentru serviciile unui profesionist care va poate crea propriul mobilier, adaptat atat nevoilor si spatiului cat si preferintelor personale.

Bucatarie "dark espresso"- design modern pentru o bucatarie moderna

 

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.