Bucataria moderna-intre detalii si unic

0
1189
Bucataria moderna-intre detalii si unic

Totul tine de detalii! Bucatariile contemporane moderne presupun o atentie considerabila la detalii, atunci cand vine vorba despre planificare si echipare. Iar rezultatul unei atentii meticuloase atrage dupa sine satisfactie si o functionalitate completa a bucatariei.

Deoarece bucatariile pot reprezenta si un loc de intalnire sau de gazduire a musafirilor, oamenii tind sa acorde o atentie mult mai mare lucrurilor marunte si sa planifice in detaliu locul fiecarui lucru ce va popula bucataria. De asemenea si pretul ridicat al amenajarii unui astfel de spatiu poate fi un factor decisiv.

Trend-uri in bucatarie

Bucatarii spatioase

O bucatarie spatioasa implica mai multa aparatura si detalii.

In functie de marimea bucatariei si de stilul de viata, aparatura joaca un rol dominant. Puteti lua in calcul echipamente de bucatarie mai sofisticate: o masina de spalat vase, o chiuveta cu dubla compartimentare, un cuptor dublu, racitoare de vin, frigidere pentru diverse specialitati.

Bucatarii insulare

Trend-ul in bucatarie impleteste gatitul cu distractia, fapt ce modifica total conceptul de bucatarie. in ultima vreme par a fi in voga bucatariile insulare care servesc drept loc central pentru pregatirea mesei sau drept loc de servit masa. De aceea, intr-o astfel de bucatarie trebuie sa acordam importanta si detaliilor. Unde ascundem echipamentele de bucatarie, unde agatam rafturile pentru condimente, ce televizor ne trebuie si cum il mascam, etc.

Dimensiunea conteaza

Echipamentele de bucatarie si accesoriile moderne pot fi mult mai complicate in ceea ce priveste instalarea. Modelele e ultima generatie pot fi mult mai dificil de montat, iar in ziua de astazi trend-ul dicteaza regulile.

La moda par a fi echipamentele incorporate, iar realizarea acestui lucru poate fi destul de anevoioasa, deoarece trebuie sa luam in calcul toate detaliile ce implica incorporarea: Realizarea masuratorilor corespunzatoare, incadrarea perfecta in spatiu, incadrarea echipamentelor in mobila, functionalitatea maxima a acestora dupa incorporare, etc.

Dorinta de unic

Din ce in ce mai multi clienti isi exprima dorinta de a avea o bucatarie unica, ceea ce implica o colaborare stransa cu un designer specializat, care va poate oferi sugestii de unicitate.

Un blat de granit sau din aliaj de metale poate fi un lucru unic in bucatarie, iar dulapurile din inox pot intari aspectul unic pe care nu il veti mai intalni in multe asemenea spatii.

Traim intr-o epoca in care tehnologia este in continua dezvoltare iar bucataria nu trece cu siguranta neobservata de acest aspect.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.