Baia Feng Shui-Spa-ul personal de acasa

0
1123

Feng Shui Spa? Credeti ca este imposibil? Nu va trezeste simturile?

Si Spa si Feng Shui: armonie, liniste sufleteasca, energii pozitive, Feng Shui bun. Cum ar fi daca un Spa Feng Shui ar face parte din rutina zilnica.

Nu ar fi placut sa va incepeti ziua cu cateva exercitii, micul dejun si un rasfat la Spa, sa plecati la servici si apoi sa incheiati ziua la Spa?

Daca v-ar placea trebuie sa stiti ca se poate. Va puteti amenaja baia dupa regulile Feng Shui, transformand-o astfel in Spa-ul dumneavoastra personal, ce va poate induce o stare de bine, de calmitate si poate fi un remediu excelent dupa o zi grea.

Baile au tendinta de a-si pierde energiile bune, dar si de a acumula vibratii mai putin benefice, dar efortul Feng Shui depus in reamenajarea baii va corecta energiile si vibratiile si va transmite energii Feng Shui calme si vindecatoare si in restul casei.

Apa este un relaxant natural si un purificator Feng Shui, iar in combinatie cu elemente si materiale Feng Shui potrivite veti putea crea un spatiu linistitor de care va puteti bucura oricand:

– Decorati baia cu elemente Feng Shui care va vor incanta privirea si va vor da un sentiment de satisfactie, dar vor atrage si energiile Feng Shui pozitive.

– Montati in baie oglinzi in care va puteti vedea in timp ce va relaxati. Acestea nu numai ca va vor oferi satisfactia de a va privi, dar vor oglindi si apa, un element de baza al Feng Shui.

– Luminati baia cu cat mai multe surse de lumina, inclusiv lumanari.

– Asigurati-va ca aveti la indemana o tava pe care ati pregatit ceva de baut, daca va place sa beti un pahar in timp ce va relaxati.

– Rasfatati-va mirosul cu uleiuri esentiale, pentru o stare de liniste si revigorare. Nu pierdeti din vedere de asemenea faptul ca o ventilatie adecvata este esentiala pentru o baie sanatoasa.

– Mentineti baia calda.

– Ascultati muzica in timp ce va aflati in baie.

– Relaxati-va in micutul dumneavoastra Spa.

Cu un minim de efort Feng Shui va puteti crea propriul spatiu Feng Shui in care va puteti pune gandurile in ordine si va puteti elibera de stres.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.