Anii 90 revin prin nuantele neon

0
698

Se pare ca trend-ul anilor 90 revine in forta! Si chiar daca nu vom adopta coada de cal si salopetele, putem integra stilul acelor ani in locuinta. Prima oprire-culorile neon!

Anii 90 fac referire la culoare, iar nuantele neon sunt definitorii, distractive si vii. Folosite cu moderatie, culorile neon adauga o amprenta neasteptata unei camere, fara a fi tipatoare si fara a deranja ochiul. Si pentru asta, exista cateva moduri de a adauga culorile neon in paleta decorativa a casei:

Galerie foto in accente neonAnii 90 revin prin nuantele neon

Vorbim de arta, dar cum ramane cu rama? Un perete stil galerie foto este o ocazie perfecta pentru a include cateva rame neon, pentru o expunere unica si surprinzatoare a pieseldor preferate. Patru rame de aceeasi dimensiune, in 2 nuante neon atarnate simetric, pot arunca un strop de haos organizat pe un perete banal.

Mobilier neonAnii 90 revin prin nuantele neon

Daca aveti o piesa de mobilier veche care trebuie inlocuita sau reconditionata, o puteti readuce la viata si ii puteti da un alt nivel de personalitate cu doar un strop de vopsea neon. Contrastul dintre vechi si nou, nuanta de lemn si nuanta neon nu poate fi decat revigorant. Atat pentru camera cat si pentru mobilier.

Margini de neonAnii 90 revin prin nuantele neon

Nu stiu cine spune ca marginile si plintele ar trebui vopsite in nuante semi lucioase de alb, dar aceasta este cu siguranta o regula de mult depasita, de care putem sa nu mai tinem cont.

Daca o culoare se presupune ca ar trebui folosita cu moderatie, asta nu inseamna ca aceasta nu ar putea imbraca marginile. Putem folosi nuante de verde neon pe care le putem echilibra cu alte cateva accesorii intr-un spatiu minimalist.

De ce sa ne concentram privirea pe un singur detaliu neon, cand perna, cosul si marginea peretelui atrag atentia asupra camerei si sporesc interesul privitorului.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.